Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Sapdispenser - 2 x 18 liter

€ 449,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011019

|

Model: RCSD-36C

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 449,00
3+
5%
€ 426,55
5+
10%
€ 404,10
10+
15%
€ 381,65
Belangrijkste kenmerken
  • grote totale inhoud van 36 liter
  • Slimme mixoptie met twee containers met een kraan
  • EU-brede service met drie jaar garantie
  • 8 - 12 uur inschakelduur dankzij zware constructie
  • Gemaakt van onschadelijk BPA-vrij polycarbonaat
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Sapdispenser - 2 x 18 liter

De sapdispenser RCSD-36C van Royal Catering maakt het gemakkelijk om koude dranken te serveren op warme dagen - of het nu gaat om smoothies, sappen of alcoholische dranken. De hoogwaardige, transparante sapdispenser zet uw koude dranken in de schijnwerpers en is speciaal gemaakt voor de horeca. Dankzij het robuuste ontwerp is het apparaat ideaal voor gebruik in snackbars, cafetaria's, bij strandtenten of op festivals. De gebruiksvriendelijkheid en het feit dat hij gemaakt is van duurzame en resistente materialen ronden het totaalpakket af en maken de drankdispenser ook geschikt voor huishoudelijk gebruik.
De sapdispenser heeft twee transparante containers die in totaal 36 liter vloeistof kunnen bevatten. Uitgerust met twee kranen, kunnen de drankjes gemakkelijk worden gevuld en met elkaar worden gemengd. Door de grote capaciteit is de drankautomaat ideaal voor grote evenementen zoals beurzen, straatfestivals of foodfestivals. In de containers zijn twee roterende peddels geïntegreerd die, naast koeling, de drankjes desgewenst constant mixen voor een unieke klantervaring.
De containers zijn gemaakt van voedselveilig en BPA-vrij polycarbonaat en zijn daarom onschadelijk voor de gezondheid en bestand tegen extreme temperaturen. Ze hebben een hoge slagvastheid en zijn daardoor bijzonder sterk en duurzaam. Door het transparante design kunnen de drankjes op een aantrekkelijke manier worden aangeboden en wordt het uiterlijk van de sapdispenser compleet.
De drankautomaat RCSD-36C wordt aangedreven door een betrouwbare motor van 280 watt, die bijzonder energiebesparend en kostenefficiënt is. Ventilatieopeningen op het apparaat voorkomen dat de motor oververhit raakt en dragen bij aan de levensduur van het product. Dankzij de zware constructie heeft de machine een werkcyclus van 8 tot 12 uur.
De sapdispenser wordt bediend via twee knoppen, die de koeling van de dranken en het mixen door het paddle-systeem regelen. De drankjes worden beschermd tegen vuil door twee lichte, duurzame deksels op de containers. Een lekbak vangt overtollig vocht op en zorgt voor een schone werkruimte. De case staat op rubberen voetjes die oppervlakken beschermen tegen krassen en ervoor zorgen dat de case stevig staat.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan de machine blijven draaien?

De machine is ontworpen voor een lange werktijd en heeft een werkcyclus van 8 tot 12 uur. Bovendien verlaagt het lage energieverbruik van de motor de elektriciteitskosten in vergelijking met andere concurrerende producten.

Wat gebeurt er als de machine kapot gaat?

Wij bieden onze klanten 3 jaar garantie en een dienstverlener in de hele EU. Neem bij vragen of problemen met de machine contact met ons op!

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht