Item: EX10012810

|

Model: RCAT-120/60-WS

Roestvrijstalen tafel met wielen - 60 x 120 cm - opstand - 158 kg draagvermogen - Royal Catering

€ 279,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • veerkrachtig - hoog draagvermogen van 158 kg dankzij stabiele constructie
  • Ruim - groot werkblad van {{dimensies_of_upper_shelf_486}} cm en praktische opbergruimte
  • hygiënisch – gemakkelijk en grondig te reinigen dankzij roestvrij staal en gladde oppervlakken, evenals 115 mm hoge opstand om de omgeving te beschermen tegen opspattend water en vuil
  • Mobiel - dankzij de 4 zwenkwielen, waarvan 2 met parkeerrem
  • Eenvoudige montage - inclusief montagemateriaal en instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

Roestvrijstalen tafel met wielen en royale opbergruimte

RVS meubelen vormen de basis voor een hygiënische keuken en het schoon produceren van alle soorten voedsel.De RVS tafel met wielen van de horecabenodigdheden van Royal Catering past in elke professioneel ingerichte keuken. Hij is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de horeca en biedt dankzij zijn tweeledige ontwerp extra opbergruimte. 4 zwenkwielen - waarvan 2 met rem - zorgen voor mobiliteit en flexibel gebruik van de tafel.

Robuust en zeer belastbaar - de werktafel met wielen van Royal Catering overtuigt door zijn uitstekende kwaliteit

Het werkblad van de roestvrijstalen tafel meet {{dimensies_of_upper_shelf_486}} cm en biedt op een hoogte van 85 cm voldoende ruimte voor uw dagelijkse werkzaamheden. Een tweede niveau van 108x48 cm dient als extra opslagruimte. Hij draagt tot 60 kg en maakt goed gestructureerd, overzichtelijk werk mogelijk. Dankzij de royale hoogte van 53 cm kunnen ook grotere items op de tweede verdieping worden opgeborgen. Een 115 mm hoge lip beschermt de omgeving tegen opspattend water en vuil.

Door de snelle en eenvoudige montage met het meegeleverde montagemateriaal is de werktafel op wielen snel klaar voor gebruik. De massieve, ronde tafelpoten met een diameter van 48 mm stabiliseren en verhogen het maximale draagvermogen. Voor de werktafel is deze verrijdbaar bij 158 kg.

De hoogwaardige en nauwkeurige verwerking zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid. De werktafel is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en overtuigt door zijn hoge duurzaamheid, lange levensduur en is bestand tegen corrosie en mechanische schade (bijv. krassen). Het materiaal is eenvoudig en grondig te reinigen en biedt daarmee perfecte omstandigheden om hygiënisch met levensmiddelen te werken.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews