Item: EX10011353

|

Model: RCAT-90/60-NW

Roestvrij stalen werktafel - 90 x 60 cm - 210 kg laadvermogen

€ 169,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Hoog draagvermogen 210 kg dankzij een versterkt werkblad met een werkoppervlak van 90 x 60 cm
  • Afgeronde hoeken
  • Ruim - Twee werkbladen zorgen voor een groot werkoppervlak
  • Hoogwaardig roestvrij staal - hygiënisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Standvastig - optimale stabiliteit met in hoogte verstelbare poten

PRODUCTOMSCHRIJVING

Robuust en zeer veerkrachtig - de roestvrijstalen werktafel van Royal Catering maakt indruk met zijn uitstekende kwaliteit

Wat heb je aan de meest geavanceerde technologie als er niet eens voldoende ruimte is om voedsel goed en hygiënisch te bereiden? Roestvrij stalen meubels vormen de basis voor een hygiënische keuken en een veilige bereiding van voedsel. De roestvrijstalen tafels van Royal Catering zijn een must voor elke professionele keuken. De roestvrijstalen tafel RCAT-90/60-NW is speciaal ontworpen voor de hoge normen van professionele foodservice en biedt een extra opslagruimte met zijn tweelaags ontwerp.

De roestvrijstalen werktafel is ideaal voor hygiënische voedselbereiding

Het werkblad van de roestvrijstalen keukentafel meet 90 x 60 cm en biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse werk. Het wordt versterkt door een HQ-plaat, die waterdicht is gecoat. Bij het werken met voedsel, ingrediënten, gereedschap, apparaten of het bereiden van maaltijden, kan het zeer nuttig zijn om een groter werkoppervlak te hebben. Het tweede, lagere niveau biedt extra opslagruimte, zodat u uw werk gestructureerd en georganiseerd kunt houden.

De tafelpoten van de roestvrijstalen tafel zijn in hoogte verstelbaar bij 2 cm en zeer stabiel op oneffen oppervlakken. De solide tafelpoten zorgen voor stabiliteit en verhogen het maximale laadvermogen tot 210 kg. Het bovenste tafelblad heeft een ingebouwde versterking met een waterdichte coating.

De voorkant van de roestvrijstalen werktafel is netjes rond afgewerkt , in tegenstelling tot veel concurrerende producten. De hoogwaardig gepolijst roestvrij staal is zeer duurzaam en gaat lang mee. Het is corrosiebestendig en bestand tegen schade (bijvoorbeeld krassen). Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en perfect geschikt voor alle soorten hygiënische voedselbereiding.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN