Item: EX10010623

|

Model: RCPS-380/180

Pizzaschep - Roestvrij staal - 38 cm

€ 42,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Eenvoudige bediening dankzij de lange handgreep en het lage gewicht
  • Schepblad van 20 x 18 cm biedt veel toepassingsmogelijkheden
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal
  • Bescherming tegen brandwonden op de kachel
  • Constructie garandeert een hoge stabiliteit

PRODUCTOMSCHRIJVING

Pizzaschep - 60 cm lang - 20 cm breed

De pizzaschep RCPS-380/180 van Royal Catering is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in horecagelegenheden zoals grote keukens, restaurants, pizzeria's, snackbars en bakkerijen. Hij is echter ook ideaal voor privégebruik bij barbecues of familiefeesten. Met een totale lengte van 38 cm is de pizzaschep gemakkelijk te hanteren en beschermt hij betrouwbaar tegen brandwonden bij het laden van heet brood of pizzaovens.

Pizza bakken was nog nooit zo eenvoudig - met de pizzaschep van Royal Catering behoren verbrandingen tot het verleden

De schep is 38 cm lang en daardoor ideaal voor ovens en grills die niet te diep zijn. Met behulp van deze pizzaschuiver kunnen alle soorten pasta snel en gemakkelijk in en uit worden geschoven voor het uiteindelijke bakken.

De plaat van de schep biedt een royaal oppervlak van 20 x 18 cm, waardoor pizza's van de juiste maat gemakkelijk kunnen worden gemanoeuvreerd. De schepplaat is glad en smal, maar heeft toch de hoogste stabiliteit. Dit betekent dat zowel rauw deeg als volledig belegde pizza's zonder problemen de oven in kunnen.

De pizzaschep is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor zeer gemakkelijk schoon te maken. Ondanks het robuuste, duurzame materiaal en de totale lengte van 38 cm weegt de pizzaschepper slechts 550 gram. Het lage gewicht en de 25 mm dikke handgreep garanderen bovendien een eenvoudige en comfortabele bediening.

De 15 cm lange handgreep beschermt je handen tegen brandwonden, omdat je tijdens het gebruik van de RCPS-380/180 pizzalift niet eens in aanraking komt met de ovenwarmte. Verder is het handvat gemaakt van hout zodat de warmte van het schepblad niet op je handen overgaat. Zo haalt u gemakkelijk en veilig pizza's, brood en gebak uit uw oven en verwent u uw klanten ermee.

TECHNISCHE DETAILS