Pizza oven - 2 kamers - Chamotte bodem

Artikelnummer: EX10010832 / Model: RCPO-3000-2PS-1

Pizza oven - 2 kamers - Chamotte bodem

Highlights

 • 2 bakkamers
 • Pizza oven voor pizzeria, brasserie of snackbar
 • Van gemakkelijk te reinigen, roestvast staal
 • afzonderlijk regelbare boven-, midden-, en onderhitte
 • 2 steenbodems voor de klassieke Italiaanse smaak (telkens 400 x 400 x 15 mm)
 • Pizza diameter 40 cm per bakkamer
 • Maximale temperatuur tot 350 °C
 • Timerfunctie tot 120 min

Keyfacts

De pizza oven RCPO-3000-2PS-1 van Royal Catering met zijn 3000 watt aan vermogen, de eerste keuze als het gaat om het gelijktijdige bakken twee pizza's. Het compacte ontwerp van roestvrij staal en het tijdloos design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. De pizza oven heeft meteen 2 bakkamers voor pizza's met een diameter tot 40 cm en is geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik in de horeca.

Verwen de klanten van uw pizzeria met klassieke en creatieve pizza varianten, waarvan ze het kunnen genieten. Ook snackbars, eethuizen of cafeetjes, die de voorkeur geven aan de Italiaanse delicatesse als snelle take-away, kunnen profiteren van de pizza oven van Royal Catering. Met de twee bakkamers van de pizza oven RCPO-3000-2PS-1 U kunt voor meerdere klanten tegelijkertijd heerlijke pizza creaties bereiden.

Met behulp van de twee ovenbodems van geselecteerde chamotte steen bereikt u de karakteristieke smaak en geeft u uw pizza een vleugje "Bella Italia" door de goudbruine tint. Bovendien zorgen de steenbodems met afmetingen van 400 x 400 x 15 mm voor een optimale warmteverdeling in de oven, die de basis van de kenmerkende knapperige bodem creëert. Voor een snelle snack voor uw gasten kunt u uiteraard ook diepvriespizza's snel en gemakkelijk opwarmen.

Met een vermogen van 3000 W bereikt de pizza oven een maximumtemperatuur van 350 °C. De temperatuur is individueel verstelbaar met drie knoppen. Om de pizza te bereiden op basis van uw wensen en eisen, is de oen voorzien van apart instelbare boven-, midden-, en onderhitte.

Onder de temperatuurregelaars bevinden zich ook een draaiknop voor de timer en twee schakelaars, waarmee de initiële verhitting van de oven wordt geactiveerd en het licht in het apparaat wordt aangeschakeld. Om de optimale baktijd van de pizza in stressvolle situaties onder controle te hebben, kan de pizza oven via de timer automatisch worden ingeschakeld en na de ingestelde tijd weer worden uitgeschakeld. Al met al kan u de timer baktijden instellen van 0 - 120 minuten. Voor continu werking onafhankelijk van de timer, wordt alleen de knipschakelaar ingeschakeld.

Door het kijkvenstertje en de goede verlichting kunt u de mate van bruining van de pizza's te bewaken, om ze van tijd tot tijd en met behulp van de hittebestendige handgrepen op de deuren, te verschuiven of eruit te halen. De pizza oven is gemaakt van roestvrij staal, is gemakkelijk schoon te maken en ziet er zelfs na jaren van onberispelijk uit. Het plezier van vers gebakken en heerlijk geurende pizza, staat niets meer in de weg.

Model
RCPO-3000-2PS-1
Artikelstaat
Nieuw
Spanning
230 V
Vermogen
3000 W
Materiaal
Roestvast
Materiaal van de steenplaten
Chamotte
Maximale pizza diameter
40 cm
Afmetingen van de steenplaten
40 x 40 x 1,5 cm
Maximale baktemperatuur
350° C
Kabellengte
136 cm (met EU-stekker)
Afmetingen (LxBxH)
59 x 56 x 43 cm
Gewicht
27 kg
Verzendafmetingen (LxBxH)
63 x 58,5 x 50 cm
Verzendgewicht
32,8 kg

Ik werk elke dag met professionele producten. Voor deze video heb ik ervoor gezorgd dat ik het apparaat grondig heb getest. U kunt van dichtbij bekijken hoe dit product werkt en vervolgens beslissen welk model het beste bij uw bedrijf past. Ik hoop dat mijn video en tips zullen helpen om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

 • Pizza oven RCPO-3000-2PS-1
 • 2x deurhandvaten
 • Bedieningshandleiding