Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
Royal Catering

Opzetkoelvitrine - 140 x 33 cm - 6 GN 1/4 containers

€ 619,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010940

|

Model: RCKV-140/33-6S

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 619,00
3+
5%
€ 588,05
5+
10%
€ 557,10
10+
15%
€ 526,15
Belangrijkste kenmerken
  • snelle, efficiënte koeling met een compressor van 110 W
  • groot volume van 40 liter - is geschikt voor 6 GN 1/4 containers
  • automatische thermostaat voor koeling van 2 tot 10 °C
  • schoon en hygiënisch - hoogwaardige roestvrij stalen behuizing met deksel
Accessoires
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Scherm
LED
Spanning [V]
230
Energieklasse
A
Vermogen [W]
110
Clearance [mm]
4
Nominale ingangsstroom [A]
1.2
Voetafstelling [mm]
15
Omgevingstemperatuur [°C]
10 - 32
IEC-beschermingsklasse
L
Koelmiddel - Koelvloeistof
R600A / 35g
Thermostaat
Ja
Glazen deksel
Ja
Automatisch ontdooien
Ja
Inhoud
43 l
Geluidsvermogen
35 dB
Afmetingen (LxWxH)
35 x 141 x 28.5 cm
Gewicht
25.75 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
126.5 x 41.5 x 43.2 cm
Verzendgewicht
50 kg

Bezorgpakket

  • Opzetkoelvitrine RCKV-140/33-6S
  • 5 houders voor GN-bakken
  • Montage-materiaal
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Opzetkoelvitrine - 140 x 33 cm - 6 GN 1/4 containers

De opzetkoelvitrine RCKV-140/33-6S van Royal Catering houdt voeding fris en aantrekkelijk door deze effectief koel te houden en te bewaren, of het nu om te serveren of verder te verwerken is. Het professionele koelapparaat van Royal Catering is ontworpen voor restaurants, cafés, ijssalons, zelfbedieningsbuffetten, hotels, en veel meer ontwikkeld. Ook voor pizzeria's en saladebars is dit product een onschatbare hulp.
De aangeboden opzetkoelvitrine heeft een groot koeltemperatuurbereik van 2 tot 10 °C. De temperatuur wordt ingesteld met behulp van de toetsen aan de zijkant van de led-display, die u altijd de huidige status van het apparaat laat zien. De automatische thermostaat is verantwoordelijk voor het handhaven van de geselecteerde parameter. Dit zorgt voor een laag energieverbruik en is daarom zeer kosteneffectief.
De opzetkoelvitrine heeft een automatische ontdooifunctie, die elke 6 uur automatisch een ontdooicyclus start, wat u tijd bespaart. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om het proces handmatig te starten.
De hoge energie-efficiëntie van het koelapparaat wordt gewaarborgd door het gebruik van koelmiddel R600a. De uitstekende thermodynamische eigenschappen maken de installatie van kleinere warmtewisselaars mogelijk, wat resulteert in lagere elektriciteitskosten. Het snelle bereiken en onderhouden van de gewenste temperatuur wordt verzekerd door de 110 watt-compressor, die wordt ondersteund door een ventilator-koelsysteem en wordt voorzien van koele lucht.
De grote capaciteit van 40 liter is een van de belangrijkste voordelen van de koelvitrine. De 140 cm lange saladette kan worden voorzien van 6 GN 1/4 containers, met een bakdiepte tot 150 mm, waardoor de parallelle bewaring van veel verschillende soorten voeding mogelijk is. Ook GN 1/2-containers kunnen eenvoudig in het apparaat worden gebruikt - het aantal containers wordt echter beperkt vanwege de afmetingen. In onze online shop vindt u het volledige assortiment van onze GN-containers en GN-deksels.
Voor de behuizing van de RCKV-140/33-6S opzetkoelvitrine werd hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal is biologisch inert, zodat het niet in contact komt met voeding en daarom onschadelijk is voor de gezondheid. Bovendien is het robuust en corrosiebestendig, wat een lange levensduur garandeert. Het gladde oppervlak met lage porositeit maakt de reiniging van de opzetkoelvitrine van Royal Catering nog eenvoudiger.
Het roestvrij stalen deksel op de behuizing biedt een effectieve bescherming van de voeding tegen invloeden van buitenaf. Op die manier kunt u de voeding zelfs na sluitingstijd fris, koel en hygiënisch bewaren, zonder deze opnieuw te verplaatsen. U hoeft alleen het deksel naar beneden te klappen. Dit bespaart waardevolle werktijd en maakt het apparaat zeer comfortabel in gebruik.
Dankzij de vier in hoogte verstelbare kunststofpoten, die tot 1,5 cm hoog kunnen worden aangepast, kunt u de opzetkoelvitrine RCKV-140/33-6S aanpassen aan de betreffende ondergrond, zodat deze altijd stabiel staat en uitglijden wordt voorkomen. De poten beschermen het werkoppervlak ook tegen ongewenste krassen. Met de koelstelling worden uw producten aantrekkelijk gepresenteerd en op de juiste temperatuur bewaard.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is dit apparaat geschikt voor gebruik in mijn restaurant?

Ja! Dit apparaat is ideaal voor gebruik in restaurants, cafetaria's, restaurants, snackbars, bistro's, kantines, buffetten, banketten, jeugdkampen, verenigingszalen, evenementen of andere feesten.

Wat is de maximale capaciteit van dit apparaat?

Dit apparaat heeft een capaciteit van 40 liter.

Is het koelmiddel R600a energiezuinig?

Ja, R600a heeft een zeer hoge energie-efficiëntie vanwege de thermodynamische eigenschappen. Het lagere verbruik van koelgas maakt het gebruik van kleinere warmtewisselaars mogelijk en vermindert dus het stroomverbruik.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht