Item: EX10012532

|

Model: RCMR-1800P50

Opbergrek met wielen - 60 x 45 x 190 cm - 50 kg - 4 rollen - Royal Catering

€ 129,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim - met 5 planken biedt dit model veel opbergruimte
  • veerkrachtig - met een totaal draagvermogen van 50 kg
  • stabiel - dankzij de geselecteerde materialen en de uitgekiende constructie maakt dit product indruk met zijn hoge stabiliteit
  • open – het open ontwerp maakt toegang van alle kanten mogelijk
  • verrijdbaar – op vier lichtlopende wielen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Elegante en krachtige meubelen van Royal Catering

De metalen plank van Royal Catering, ontworpen voor commercieel, industrieel of particulier gebruik, biedt niet alleen veel opbergruimte, maar overtuigt ook door zijn bijzonder hoge duurzaamheid. Het kan flexibel worden gebruikt op vier 2-inch kunststof rollen en is overal beschikbaar waar de opgeslagen dingen nodig zijn - of het nu in de keukens van hotels en restaurants, op kantoor, in het thuiskantoor of in bedrijfsruimten is.

Orde en overzicht dankzij flexibele meubels in een tijdloos design

De ruime metalen plank heeft 5 planken van 595 x 445 mm en biedt veel opbergruimte. Elk van de schapniveaus kan ook worden belast met maximaal 10 kg, wat betekent dat de hele constructie van het schap tot 50 kg kan dragen. Door het open ontwerp van de metalen plank zijn de opgeslagen goederen van alle kanten toegankelijk.

De stabiliteit van de insteekstellingen is net zo gegeven als bij conventionele schroefverbindingen - het draagvermogen is nog hoger. Het frame bestaat uit vier ronde staven en heeft elk een hoogte van 190 cm. De meegeleverde bevestigingsmiddelen maken een eenvoudige montage mogelijk - zonder extra gereedschap.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews