Item: EX10012000

|

Model: RCPMS-80S

Milkshaker- 1 L - 15.000 rpm - Roestvrij staal

€ 95,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - tot 15.000 tpm bij 80 W voor nauwkeurig en snel mixen
  • precies - 2 Snelheidsniveaus zorgen voor een betere controle over het proces
  • efficiënt - 1 l container voor het bereiden van grote hoeveelheden dranken
  • professional - behuizing, roerwerk en beker gemaakt van hoogwaardig, voedselveilig Roestvrij staal is perfect voor de horeca
  • veelzijdig - voor romige shakes, fruitige of romige cocktails en voedzame eiwitshakes

PRODUCTOMSCHRIJVING

Edler - ruimtebesparend en zeer efficiënt

De RCPMS-80S milkshaker van de horeca van Royal Catering is speciaal ontworpen voor gebruik in professionele ruimtes zoals restaurants, cafés, bars, clubs, ijssalons en fitnessstudio's. Dankzij zijn vermogen van 80 W bij een snelheid tot 15.000 tpm mixt hij moeiteloos romige shakes, fruitige of romige cocktails en zelfs voedzame eiwitshakes. Dankzij zijn flexibiliteit, hoogwaardige afwerking en praktische vormgeving is de milkshaker een absolute must-have voor uw horecazaak.

Bereik altijd de perfecte textuur met maximaal 15.000 tpm

De wordt geleverd met een 80 W-motor en kan tot 15.000 tpm bereiken dankzij de 2 selecteerbare snelheidsniveaus. Hierdoor heeft u meer controle over het proces en kunt u altijd snel en efficiënt mengen. Met een capaciteit van 1 l, maakt de container van de s het mogelijk om meerdere porties te produceren tijdens één proces. Ook voor in huis is het apparaat ideaal, omdat iedereen gemakkelijk zijn favoriete ingrediënten kan kiezen.

De heeft een bekervergrendelingssysteem, waarmee de gebruiker de beker gemakkelijk en intuïtief van de standaard kan bevestigen en verwijderen. Tegelijkertijd zorgt deze suspensie voor een stevige pasvorm tijdens het mengproces. Bovendien fungeert het als bescherming tegen onbedoeld inschakelen.

Het klassieke en praktische ontwerp van de is overtuigend. Dankzij de verticale uitlijning kan hij in bijna elk werkstation worden geïntegreerd om ruimte te besparen. Vier rubberen voetjes garanderen stabiliteit en beschermen tegen onbedoeld uitglijden, waardoor krassen op het werkoppervlak effectief worden voorkomen.

De behuizing, de container en het roerwerk zijn gemaakt van hoge kwaliteit Roestvrij staal. Dit materiaal schittert vanuit hygiënisch oogpunt. Het is bestand tegen vervuiling zoals roest, watervlekken, corrosie en drankresten. De shakes en drankjes blijven neutraal van smaak en geur. De hoogwaardige afwerking maakt het ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

TECHNISCHE DETAILS