Item: EX10012240

|

Model: RCER-9060

Metalen plank - 90 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg - roestvrij staal

€ 429,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • veerkrachtig - hoog draagvermogen van in totaal 200 kg
  • ruim - vier planken van 90 x 60 cm dragen elk 50 kg
  • hygiënisch - snel te reinigen of te desinfecteren dankzij gladde oppervlakken en open ontwerp
  • duurzaam - roestvrij staal voor een lange levensduur, ook in vochtige ruimtes
  • eenvoudig - snelle montage zonder gereedschap

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Metalen plank voor uw keuken

Heeft u ruimte nodig voor borden, containers, potten, apparaten en keukengerei of voedsel? Dan is de Metalen plank RCER-9060 van Royal Catering, speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in keukens, precies wat u zoekt. Met de RVS meubelen van Royal Catering creëer je blijvende orde in je keuken. De Stand plank biedt opbergruimte voor verschillende gebruiksvoorwerpen en slaat altijd een goed figuur in je keuken.

Veel ruimte in de Stand plank voor cateringbehoeften

Berg je keukengerei, keukenapparatuur, etenswaren of kruiden netjes en hygiënisch op of presenteer je producten op het elegante roestvrijstalen rek. Vier planken van 90 x 60 cm bieden je veel opbergruimte. De afstand tussen de niveaus is royaal, waardoor zelfs grote potten gemakkelijk op het schap kunnen worden geplaatst. Elk van de vier opslagruimtes kan worden belast met maximaal 50 kg, waarbij de gehele constructie tot 200 kg kan dragen. Dankzij het open ontwerp is de plank goed toegankelijk, zodat je op elk moment bij de voorwerpen kunt komen die je nodig hebt.

De Keuken plank bestaat uit hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor zeer duurzaam en resistent, doordat het robuuste materiaal niet reageert met voedsel en bestand is tegen corrosie en afzettingen. De gladde, minimaal poreuze oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Met de meegeleverde montage-elementen kan de Roestvrij stalen plank eenvoudig worden opgezet. De Metalen plank keuken is extreem stabiel en veerkrachtig zonder dat deze aan de muur hoeft te worden bevestigd.

 

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN