(1) Beoordeling

Item: EX10012179

|

Model: RCPM-20,1S

Kneedmachine - 23 L - Royal Catering - 1300 W

€ 1.549,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • sterk - maakt gemakkelijk grote hoeveelheden deeg dankzij het 1300 W vermogen
  • groot - kom heeft een inhoud van 23 l
  • praktisch - geïntegreerde timer met automatische stopfunctie
  • Veilig - Mesh deksel zorgt ervoor dat ingrediënten veilig kunnen worden toegevoegd tijdens het gebruik
  • robuust - solide constructie van hoogwaardig staal en roestvrij staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Kneedmachine van Royal Catering maakt elk deeg!

Ben je bakker, patissier of restauranthouder? Je deeg wordt gewoon niet perfect, of kost het je te veel tijd en moeite? Met de Kneedmachine RCPM-20,1S van Royal Catering behoren deze problemen tot het verleden! Ongelooflijke kracht en topkwaliteit voor het perfecte deeg in de kortst mogelijke tijd. En in grote hoeveelheden. Geen probleem voor de Deeg kneedmachine!

Kracht en kwaliteit in grote hoeveelheden - de Deeg kneedmachine!

De Deeg kneedmachine schaal heeft een inhoud van 23 l. U kunt tot 8 kg meel in één keer verwerken. Alle onderdelen die in direct contact komen met het deeg zijn gemaakt van roestvrij staal en voldoen aan de hoogste gastronomische normen.

Dankzij 1300 W vermogen bij een spanning van 230 V is de Spiraal mixer bijzonder krachtig en maakt hij grote hoeveelheden deeg van elke soort. Het kneden heeft een snelheid van 130-320 rpm. Dankzij een geïntegreerde timer van maximaal 99 minuten stopt de Voedsel verwerker automatisch nadat de tijd is verstreken. Dus de Deegmachine kan het deeg kneden zonder dat je erop hoeft te letten. Dit verbetert de workflow in uw keuken aanzienlijk.

Dankzij een roosterdeksel biedt de Kneedmachine extreme veiligheid tijdens het gebruik. Tegelijkertijd kunnen tijdens de bereiding nog extra ingrediënten worden toegevoegd.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Hab nach langem Suchen das Glück gehabt, dass ich die Maschine gefunden habe! Alles wie beschrieben! Leistung und Funktion ist absolut TOP! Jetzt hoffe ich nur noch, das die Maschine lange mein Begleiter bleibt!!! :-)