Item: EX10012103

|

Model: RC-FC_1

Klapstoelen - set van 4 - Royal Catering - 180 kg - zitvlak: 40 x 38 cm - wit

€ 149,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • robuust - de gebruikte materialen, zoals staal en polyethyleen, zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik
  • veerkrachtig - de stabiele constructie ondersteunt een gewicht tot 180 kg per stoel
  • functioneel - eenvoudig te monteren en demonteren en om ruimte te besparen
  • flexibel - ideaal voor evenementen waar het aantal zitplaatsen moet worden verhoogd
  • comfortabel - grote zitting van 40 x 38 cm biedt een comfortabele zitpositie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Meer zitmogelijkheden met de klapstoelen van Royal Catering

U verwacht op uw evenement meer gasten dan de standaard zitplaatsen toelaten, of u wilt uw gasten een probleemloze zitplaats buiten bieden. Dan zijn de klapstoelen RC-FC_1 van Royal Catering, de expert op het gebied van horecabenodigdheden, de eerste keuze om het aantal stoelen te vergroten! Op de comfortabele klapstoelen in een set van 4 zit je overal comfortabel. Natuurlijk kunnen jij en je gezin het ook gezellig maken in de keuken thuis of op het balkon met de stoelen.

Functioneel en elegant overtuigen de Klapstoelen zowel binnen als buiten

Het flexibele Klapstoelen kan worden opgevouwen om ruimte te besparen en kan indien nodig snel en eenvoudig worden opgesteld. Hierdoor kunt u de zitplaatsen aanpassen aan het aantal bezoekers en het type evenement zonder dat u veel opslagruimte verspilt. Dankzij het resistente materiaal van polyethyleen en staal kan de Opvouwbare stoelen net zo goed gebruikt worden bij buitenevenementen als binnenshuis. Door de lichtgewicht constructie zijn de stoelen eenvoudig te vervoeren waardoor het monteren en demonteren van de zitting moeiteloos verloopt.

Het ergonomisch gevormde Klapstoelen aanbod met een zitplaats van 40 x 38 cm een hoog comfortniveau, dat uw gasten ook bij langere evenementen graag accepteren. Met een draagvermogen van 180 kg is elke stoel extreem robuust en veilig. De gebruikte materialen zijn gemakkelijk te onderhouden, zodat de Opklapbare tuinstoel altijd een goede indruk maakt tijdens het evenement. Gebruik de Klapstoelen om voorbereid te zijn op elke drukte van bezoekers of om buitencatering veel comfortabeler te maken.

TECHNISCHE DETAILS