In de uitverkoop

Item: EX10011442

|

Model: RCGN-1/3-20

GN-container - 1/3 - 20 mm

€ 12,99 € 16,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - het perfecte accessoire voor een bain-marie of gekoelde vitrine, kan worden afgedekt met elk GN 1/3 deksel
  • Universeel - geschikt voor voedsel van ijs tot hete stoofschotels dankzij het brede temperatuurbereik
  • Duurzaam - dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal met een materiaaldikte van 0,6 mm
  • Praktisch - kan worden gestapeld om ruimte te besparen en worden gecombineerd met vele andere GN-containers
  • Onderhoudsvriendelijk - eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig

PRODUCTOMSCHRIJVING

Warme producten blijven warm en koude producten blijven koud in de GN 1/3 container

Of het nu gaat om een ​​buffet, een snackbar, een saladebar of in een ijssalon, de hoogwaardige GN-pan RCGN-1 / 3-20 uit de cateringuitrusting van Royal Catering is ideaal voor het hygiënisch bewaren van warme en koude gerechten. Dankzij een breed temperatuurbereik van -20 tot 300 ° C, is de Gastronorm-pan perfect voor een verscheidenheid aan gerechten, van heerlijk ijs tot hete sauzen of stoofschotels.

Gestandaardiseerd keukengerei voor professioneel gebruik van het huis van Royal Catering

Met zijn robuuste en dimensionaal stabiele constructie is de GN 1/3 container perfect voor de hoge eisen van de horeca en maakt indruk met zijn tijdloze ontwerp. Het is 20 mm diep en heeft een volume tot 0.75 L. Dankzij de afgeplatte hoekranden kan de GN-pan precies in een bain-marie of gekoelde vitrine worden geplaatst en later gemakkelijk weer worden verwijderd. De gespecialiseerde vorm van de rand voorkomt dat stoom ontsnapt wanneer een goed passend GN 1/3 deksel wordt gebruikt, waardoor een efficiënt gebruik van warmte wordt gegarandeerd wanneer de container in het waterbad staat.

Het veerkrachtige roestvrij staal is niet alleen smaak- en reukloos, maar ook bijzonder duurzaam. Het materiaal maakt de roestvrijstalen Gastronorm-pan zeer corrosiebestendig. Roestvrij staal draagt ​​ook optimaal de gewenste temperatuur over aan het voedsel: koud blijft koud, warm blijft warm. Je kunt voedsel ook gemakkelijk in de koelkast bewaren of opwarmen in de oven in de GN-bak.

Het gladde oppervlak van de gepolijste Gastronorm-pan 1/3 is eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig. De afgeronde bodemhoeken maken ook een snelle en grondige reiniging van de GN-container mogelijk. De GN-pan is direct klaar voor gebruik na het wassen en kan worden gecombineerd met GN-bakken van verschillende grootte dankzij de Europese norm EN 631. In het geval dat u de GN-pan momenteel niet nodig heeft, kunt u deze samen met anderen stapelen om ruimte te besparen en in een kast te bewaren.

Opmerking: u kunt ook het bijpassende GN-deksel in onze winkel kopen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews