Trustpilot
In de uitverkoop
(8) Reviews

Gehaktmolen van roestvrij staal - terugloop - 140 kg/u

€ 259,00 € 289,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010741

|

Model: RCFW 140-850ECO

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Levertijd ca. 3-5 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • Eenvoudige bediening dankzij terugloopfunctie
  • Hoge vermogenswaarde: 140 kg/u
  • Mobiel bruikbaar
  • Praktische kunststof-vleesvuller
  • Stabiele rubberpoten
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op8 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Wauw 👌

Zeer goede en hoge kwaliteit

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Evaluatie

Topproduct voor deze prijs!

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

vleesmolen

Deze vleesmolen is een ramp. Ongelooflijk luidruchtig. Slijpapparaat past niet. De kop kan de slijpmachine niet bereiken. De molen raakt al na een paar minuten malen extreem oververhit.

Antwoord van

Bedankt voor uw beoordeling. Uw feedback heeft niet alleen geholpen om uw probleem op te lossen, maar ook om onze dienstverlening te verbeteren, omdat we nu maatregelen hebben genomen om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet. Nogmaals bedankt, we wisten dat we het samen konden doen.
Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Poland

Een solide, massieve machine, doordacht en eenvoudig. Hij weegt zijn eigen gewicht maar neemt niet veel ruimte in beslag. Gemakkelijk te wassen en schoon te houden. Het is veel stiller dan commerciële producten voor thuisgebruik. Een groot vleesplateau en antislipvoetjes zijn een pluspunt. ik raad aan

Toon de originele review

23 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Spain

Geweldig

Service en kwaliteit van 10. Het was de moeite waard om deze pagina te vinden. Zeer goede producten en grote verscheidenheid. Zonder twijfel de beste pagina. Ik zal opnieuw kopen

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Vleesmolen van 140 kg/u

Een professionele machine tegen binnenlandse keukenprijzen. Schitterende, solide roestvrijstalen constructie met een motor die zeer krachtig en toch stil is.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Geweldige koop

Absoluut een stapje hoger dan mijn vorige basiskeukenmolen. Snijdt gemakkelijk door bevroren stukken. De moeite waard als je op zoek bent naar iets om harder en sneller te werken.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Goed met onnodige zwakheden

Het goede beeld wordt alleen ontsierd door kleine dingen. Geperforeerde schijven en messen zijn, in tegenstelling tot de rest van de machine, niet van RVS of INOX-staal. Ook de verwerking van de snijsets is niet optimaal, ik heb een snijset (geperforeerde schijf plus mes) moeten meegeven voor het slijpen en slijpen omdat deze niet gepland waren. Ook de montage van het mes op de vijzel vergt minimale nabewerking. Verder werd de machine goed verpakt en snel geleverd en maakt een solide indruk, ik denk dat ik er lang plezier van zal hebben, de resultaten zijn prachtig. Goed om te weten: Geperforeerde schijven & messen formaat. 10/12

Antwoord van

Hallo, bedankt dat je de problemen met de vleesmolen onder onze aandacht hebt gebracht. Wij verontschuldigen ons voor de overlast die wij hebben veroorzaakt. We hebben onmiddellijk actie ondernomen om de door u geuite zorgen weg te nemen en we hebben u een gedeeltelijke terugbetaling gegeven voor de problemen die u met het product heeft ondervonden. Uw feedback helpt ons om te verbeteren. Als we u kunnen helpen, laat het ons dan weten.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht