Item: EX10012071

|

Model: RCKM-22

Espresso kraanhouder - 1100 ml

€ 16,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - met een capaciteit van 1100 ml hoeft de Espresso kraanhouder zelden geleegd te worden
  • efficiënt - inclusief een tee-box voor snel werken, zelfs op piekmomenten
  • praktisch - licht en compact Klop doos
  • duurzaam - dankzij het gebruik van hoogwaardige Kunststof (ABS)
  • gemakkelijk te onderhouden - gemakkelijk te legen en schoon te maken

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hoogwaardige Espresso kraanhouder met een gedempte klopuitsparing

De Espresso kraanhouder RCKM-22 is een onmisbare uitrusting in cafés, coffeeshops, bars en restaurants die uw gasten verwennen met verse koffie uit filterhouders. Door de container kan de filterdrager snel en volledig worden geleegd na het bereiden van espresso, americano of cappuccino en andere hete specialiteiten.

Geschikt voor elke professionele keuken: de lichtgewicht en compacte Klop doos van Royal Catering

Zoals alle keukenapparatuur van Royal Catering kenmerkt ook de Afvalbak voor koffieresidu zich door een doordacht design in combinatie met hoogwaardige materialen en zorgvuldige verwerking. Dankzij zijn compacte afmetingen kan de Klop doos perfect worden geïntegreerd, zelfs in kleine keukens of koffiestations. Met een diepte van 115 mm en een inhoud van 1100 ml hoeft de container zelden geleegd te worden en garandeert zo ook op piekmomenten efficiënt werken. De gedempte klopuitsparing zorgt ervoor dat de filterdrager zonder veel moeite volledig en snel wordt geleegd.

Gemaakt van hoge kwaliteit Kunststof (ABS), deze Klop de container is bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingssector. Het materiaal is niet alleen bijzonder robuust, maar dankzij het gladde oppervlak ook gemakkelijk schoon te maken. Gooi gebruikt espressopoeder gewoon weg met deze diepe Klop doos uit de horeca van Royal Catering!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews