Item: EX10012024

|

Model: RCPG42-S

Elektrische grillplaat - 530 x 350 mm - Royal Catering - Flat - 3,000 W

€ 299,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • flexibel - het gladde oppervlak maakt het ideaal voor een verscheidenheid aan gerechten, geschikt voor restaurants, snackbars, verkoopwagens
  • krachtig - met 3,000 W en een temperatuurbereik van 50-300 ° C
  • professioneel - perfect gekookt voedsel dankzij volautomatische regeling van de thermostaat
  • praktisch - spatscherm en opvangbak voor vet en olie voor schoon en aangenaam werken
  • duurzaam - dankzij hoogwaardige afwerking, een behuizing van roestvrij staal en een grillplaat van gietijzer

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Elektrische grillplaat van gietijzer voor knapperige en smakelijke specialiteiten

Met de Elektrische grillplaat uit de horecabenodigdheden van Royal Catering verwen je je gasten het hele jaar door met heerlijke en hartige grillspecialiteiten. Of het nu gaat om sappige steaks en hamburgers, vis, omeletten, tortilla's of groenten - met deze Grillplaat kent uw verbeelding geen grenzen. De bakplaat maakt indruk met zijn lage rookontwikkeling en zijn hygiënische en zeer schone manier van werken. De elektrische grillplaat is ook ideaal voor gebruik in grote keukens - van restaurants en snackbars tot foodtrucks of cateringevenementen.

Kooktoestellen voor professionals: de doordachte en krachtige Grillplaat van Royal Catering

De volautomatische thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant wordt gehouden. Dankzij het krachtige verwarmingselement dat werkt met 3,000 W, bereikt de Elektrische grillplaat snel de bedrijfstemperatuur tussen 50-300 °C, in te stellen met een handige draaiknop.

De krachtige grillplaat van de elektrische grill bestaat uit gietijzer en draagt de warmte van de verwarmingselementen snel over op het voedsel en slaat deze tegelijkertijd op. De 10 mm dikke plaat is 530 x 350 mm groot. Dankzij het gladde oppervlak is de grill perfect voor het bereiden van gebakken eieren of pannenkoeken.

De Grillplaat is bedekt met een spatscherm dat muren en omgeving effectief beschermt tegen vetspatten. De behuizing van de Elektrische grillplaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor bijzonder corrosiebestendig, neutraal in contact met voedsel en gemakkelijk schoon te maken.

TECHNISCHE DETAILS