In de uitverkoop

Item: EX10011542

|

Model: RCEG-73R

Dubbel - Elektrische grill - 400 x 730 mm - Royal Catering - 2 x 2,200 W

€ 289,00 € 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Kracht - sterke prestaties dankzij 2 x 2,200 W
  • optimaal - geribbeld oppervlak voor perfect grillen
  • kwalitatief - materiaal van de hoogste gastronomische standaard
  • gemakkelijk te onderhouden - gemakkelijk en snel schoon te maken
  • groot - veel grilloppervlak, geschikt voor professionele catering

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Elektrische grill van Royal Catering voor je gastrokeuken!

Bent u restauranthouder, heeft u een café of een snackbar? De Elektrische grill RCEG-73R van Royal Catering zal je keuken perfect aanvullen! Krachtig, onderhoudsvriendelijk en stabiel. Alles in één apparaat. De Elektrische grill is van hoge kwaliteit en is geperfectioneerd voor professioneel gebruik! Je chef-kok zal je dankbaar zijn!

Hoge kwaliteit en krachtig - de Grillplaat!

De Grillplaat heeft een vermogen van 2 x 2,200 W bij een netvoeding van 230 V. Dit maakt hem extreem krachtig en kan geweldige hitte genereren voor perfecte grillresultaten. De temperatuur kan worden geregeld tussen 50-300 ° C om een grote verscheidenheid aan voedsel te grillen. Doordat de elektrische grill twee aparte grillplaten heeft, is de temperatuur voor beide platen apart te regelen. Hierdoor kunnen verschillende gerechten met verschillende kooktijden tegelijkertijd op dezelfde grill worden gebraden.

Dankzij een afmeting van 400 x 730 mm passen sommige voedingsmiddelen tegelijkertijd op het oppervlak van de grillen. De elektrische grillplaat is geribbeld en gemaakt van ijzer. De behuizing van de grill is gemaakt van roestvrij staal. Het apparaat voldoet aan de hoogste gastronomische standaard en voldoet aan alle hygiënevoorschriften.

Het materiaal is extreem stabiel en duurzaam. Het is perfect voor gebruik in professionele keukens. Tegelijkertijd is het bijzonder onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

TECHNISCHE DETAILS