Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Polystyreensnijder - 160 W - 1.070 mm / 310 mm

€ 299,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10210049

|

Model: GAZELLE 1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 299,00
3+
5%
€ 284,05
5+
10%
€ 269,10
10+
15%
€ 254,15
Belangrijkste kenmerken
  • Effectief - moeiteloos snijden met zuivere snijranden tot 1.070 mm lang en 310 mm diep
  • Precies - dankzij geleiderails, schaal en instelbare zaagdiepte
  • Waterdicht - beschermd tegen slecht weer in overeenstemming met beschermingsklasse IP68
  • Mobiel - gemakkelijk te vervoeren dankzij het gestroomlijnde ontwerp en het lichte gewicht
  • Accessoires - vijf hoogwaardige snijdraden gemaakt van een nikkel-koper-chroom legering bij de levering inbegrepen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De professionele polystyreensnijder met een snijlengte van 1.070 mm

Voor isolatie, renovaties en renovatie van gebouwen op middelgrote en grote gebouwen is de polystyreensnijder GAZELLE 1 van Pro Bauteam het optimale snijdgereedschap voor hete draden. Het is ontworpen voor millimeterprecieze sneden in isolatiepanelen gemaakt van piepschuim en polystyreen. Met de hittedraadsnijder kunt u zelfs grote isolatiepanelen tot 1.070 mm lang en tot 310 mm diepgemakkelijk snijden

De hete-draadsnijder GAZELLE uit de professionele gereedschapscollectievan Pro Bauteam

Werken met het schuimsnijgereedschap is ongelooflijk eenvoudig: Wanneer de drukknopschakelaar is geactiveerd, is de piepschuimsnijder dankzij de krachtige 160 W-transformator binnen enkele seconden klaar voor gebruik of zelfs voor continu gebruik. Tijdens het snijden glijdt de draad moeiteloos door het isolatiemateriaal met behulp van de geleiderail, waardoor u zonder frustratie rechte, gladde en schone sneden kunt maken. Dankzij de geleiderail, de schaal en de instelbare zaagdiepte kunt u tot op de millimeter nauwkeurig zagen.
De transformator met beschermingsklasse IP68 is waterdicht - regen en vocht maken geen schijn van kans. Dankzij de stevige aluminium constructie en gecoate structuurplaat is de GAZELLE polystyreensnijder een absoluut vedergewicht dat zijn naam eer aan doet. De hittedraadknipper is eenvoudig op een tafel te installeren. Weerbestendig en gemakkelijk te vervoeren en te monteren, dit apparaat is ook ideaal voor mobiel gebruik op bouwplaatsen.
Het elektrische gereedschap wordt geleverd met vijf snijdraden gemaakt van een nikkel-chroomlegering. Dit gespecialiseerde materiaal is ideaal voor piepschuimsnijders omdat het niet alleen bijzonder veerkrachtig is tegen corrosie, maar ook een hoge temperatuurbestendigheid heeft. Pas wanneer de draad hoge temperaturen bereikt, smelten de snijranden, wat resulteert in nauwkeurig passende, gladde snijranden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Voor welke materialen kan ik de hittedraadsnijder gebruiken?

De snijder is ontwikkeld voor isolatiematerialen zoals hardschuim en piepschuim.

Hoe precies snijdt de piepschuimsnijder?

Met de snijder kunt u nauwkeurig snijden tot op de millimeter. U kunt de exacte snijlengte, diepte en hoek van de snede instellen.

Kan ik dit apparaat ook buiten gebruiken?

Ja, omdat de transformator is uitgerust met beschermingsklasse IP68 en daarom beschermd tegen spatten, kunt u de snijder zelfs buiten gebruiken bij slecht weer.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht