In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10040375

|

Model: PHY-KB-03

Zeepdispenser - voor desinfectie - 1 L - automatisch - wandmontage - afsluitbaar - wit

€ 32,99 € 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Hygiënisch - de automatische zeepdispenser met sensor werkt contactloos
  • Groot - de container bevat 1 liter zeep en hoeft zelden te worden bijgevuld
  • Onderhoudsarm - gemakkelijk schoon te maken dankzij gladde oppervlakken
  • Praktisch - een kijkvenster geeft in één oogopslag informatie over de resterende hoeveelheid
  • Robuust - ABS-kunststof is bestand tegen invloeden van buitenaf
  • Veilig - de zeepdispenser is vergrendeld

PRODUCTOMSCHRIJVING

Automatische zeepdispenser voor wandmontage voor de hoogste hygiëne-eisen

De automatische zeepdispenser PHY-KB-03 voor wandmontage van physa is ontworpen voor het doseren van grote hoeveelheden desinfecterende, vloeibare zeep, shampoo, douchegel of afwasmiddel, waardoor het perfect is voor gebruik in de hotelindustrie. De automatische zeepdispenser zorgt echter ook op betrouwbare wijze voor naleving van hygiënische normen in toiletten, badkamers en keukens in restaurants of kantoren die open zijn voor het publiek, maar ook in particuliere huishoudens. Steun een schoner milieu: Koop de gewenste vloeistoffen in bulk en profiteer van lagere prijzen en minder verpakking en afval.

De optimale hoeveelheid zeep zonder contact - de handsfree zeepdispenser met sensor van physa voor uw collectie hygiënische benodigdheden

De zeepdispenser kan in totaal 1 liter van desinfectie of ontsmettingsmiddel of afwasmiddel bevatten en kan worden gebruikt voor tal van toepassingen zonder veelvuldig bijvullen. Dankzij de geïntegreerde sensor kan de ideale hoeveelheid zeep zonder contact worden afgegeven - afhankelijk van de viscositeit van de vloeistof. Het contactloze gebruik van de zeepdispenser minimaliseert niet alleen de verspreiding van ziektekiemen, maar vermindert ook de noodzaak om de dispenser zelf te reinigen. Vier AA-batterijen (niet inbegrepen) zorgen voor een lange levensduur en hoeven dankzij het lage stroomverbruik zelden te worden vervangen.

De discrete, zeeploze zeepdispenser heeft een klein venster aan de voorkant waar je het niveau van de vloeistof erin kunt zien. Zo zie je in één oogopslag of bijvullen nodig is. Comfortabel grote openingen zorgen voor snel en gemakkelijk bijvullen. De behuizing is zeer robuust en garandeert een lange levensduur. Het reservoir is voorzien van een praktisch vergrendelingsmechanisme en beschermt de automatische handzeepdispenser tegen onbevoegde bediening en dus tegen invloeden van buitenaf.

De automatische zeepdispenser kan eenvoudig in slechts enkele stappen aan elke muur worden bevestigd. Levering bevat alles wat u nodig heeft voor installatie en een praktische handleiding. Het apparaat is eenvoudig en ongecompliceerd te installeren, bedienen en onderhouden.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Il prodotto è buono, è solo troppo fragile l'interruttore di accensioneBPYp7