Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
physa

schoudermodel - levensgroot

€ 29,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10040245

|

Model: PHY-SJ-1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 29,99
3+
5%
€ 28,49
5+
10%
€ 26,99
10+
15%
€ 25,49
Belangrijkste kenmerken
  • Levensgroot schoudermodel (1:1)
  • ideaal voor het bestuderen van anatomie
  • zeer gedetailleerd 3D-model
  • onvervangbaar in elke orthopedische
  • nauwkeurige replica van de menselijke schouder
  • tijd besparen - geen set-up nodig!
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Plastic
Kleur
Wit
Sokkel
Ja
Afmetingen (LxWxH)
17 x 15 x 20 cm
Gewicht
0.34 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
13 x 13 x 20 cm
Verzendgewicht
0.4 kg

Bezorgpakket

  • Schoudermodel PHY-SJ-1

Productomschrijving

Schoudermodel PHY-SJ-1

Het Physa-schoudermodel PHY-SJ-1 is een replica op ware grootte van het menselijke schouderbotsysteem. Het plastische model geeft zowel de anatomie als alle functies weer met behulp van flexibele ligamenten.Het schoudermodel is daarom bijzonder geschikt als medisch model, voor visualisatie en kennisoverdracht. Het ideale onderwijsmodel voor ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen en universiteiten.
Het 3D-model is gebouwd op een schaal van 1:1 en komt dus overeen met de levensgrote van een menselijke schouder! De fijn verdeelde botstructuur van de schouder werd net zo realistisch weergegeven als de positie van de verbindende ligamenten. Dankzij de realistische schaal kunnen op dit model alle functionaliteiten van het schouderskelet overzichtelijk worden weergegeven.
Als natuurgetrouwe replica van de menselijke schouder is dit model ideaal als anatomie studieobject en onvervangbaar voor elke orthopedische praktijk! In dit model is de botstructuur driedimensionaal en realistisch gereconstrueerd. Evenzo bevinden flexibele ligamenten zich in een nauwkeurige positie en maken zo een nauwkeurige analyse van hun functies en mogelijke ziekten mogelijk. Op deze manier kunnen functies en storingen van het menselijk schouderskelet op een bijzonder duidelijke manier worden uitgelegd aan studenten en patiënten.
Krijg een levensechte reproductie van de menselijke schouder met dit 3D-model! Alle botten die betrokken zijn bij het schouderskelet zijn in dit model realistisch gevormd met speciaal plastic. Naast de armbeenderen, sleutelbeen en schouderblad werden ook alle gewrichtsbanden, zoals de kruisband, op dit model geïllustreerd.
Bij dit schoudermodel is geen montage nodig! U ontvangt het driedimensionale model in de definitieve versie en volledig gemonteerd. Deze 3D-replica is dus zonder meer direct inzetbaar in de praktijk, ziekenhuis of universiteit. Bespaar kostbare tijd met dit gebruiksvriendelijke schoudermodel!
Het schoudermodel is bijzonder robuust! Het botsysteem rust op een stabiele basis, wat het 3D-model een hoge mate van stabiliteit geeft. Alle schroefverbindingen op de polsbanden zijn gemaakt van roestvrij staal en ondersteunen zo ook de solide constructie van dit model.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit schoudermodel op te bouwen?

Het schoudermodel wordt al volledig gemonteerd geleverd. U bespaart dus kostbare tijd met de aankoop van dit model!

Hoe moet ik het schoudermodel schoonmaken?

Om het schoudermodel van vuil te ontdoen, kunt u het gemakkelijk afvegen met een vochtige doek of een spons met een beetje afwasmiddel.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht