Trustpilot
(1) Review
physa

Oormodel - demonteerbaar in 4 delen - drievoudige grootte

€ 75,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10040337

|

Model: PHY-EM-2

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 75,00
3+
5%
€ 71,25
5+
10%
€ 67,50
10+
15%
€ 63,75
Belangrijkste kenmerken
  • nauwkeurig – zeer gedetailleerd, nauwkeurig en gekleurd 3D-model in 3x vergroting
  • demonteerbaar - trommelvlies met hamer, aambeeld en stijgbeugel evenals labyrint met halfcirkelvormig kanaal en slakkenhuis kunnen worden verwijderd
  • Veelzijdig - ideaal als leer-, decoratief of tentoonstellingsobject
  • mobiel - reeds volledig gemonteerd en direct en overal inzetbaar
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Plastic
Kleur
Gekleurd
Aantal elementen
4 Pc
Afmetingen (LxWxH)
37 x 16 x 18 cm
Gewicht
1.3 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
38 x 17 x 22 cm
Verzendgewicht
1.5 kg

Bezorgpakket

  • Oormodel PHY-EM-2

Productomschrijving

Nauwkeurig oormodel drie keer vergroot

De driedimensionale versie van het PHY-EM-2 oormodel uit de oefenbenodigdheden van physa, driemaal vergroot, biedt alles wat een realistische weergave van het orgel nodig heeft: Alle details in dit frontale en horizontale doorsnedebeeld zijn nauwkeurig gevormd en zorgvuldig gekleurd in hun anatomie. Dit is het ideale model voor visualisatie en training in dokterspraktijken, ziekenhuizen, scholen en universiteiten.

Het menselijk oor met alle functies

Het anatomische oormodel komt driemaal zo groot overeen met het menselijke model. De betrokken elementen zijn gedetailleerd en realistisch vormgegeven. De vergroting maakt het mogelijk om belangrijke verbindingen en functies van het oor bijzonder duidelijk uit te leggen. Het hoogwaardige model toont het uitwendige oor met de oorschelp en de uitwendige gehoorgang. Het middenoorgebied bestaat uit een uitneembaar trommelvlies met hamer, aambeeld en stijgbeugel. Het labyrint van het binnenoor kan ook worden verwijderd en toont het halfcirkelvormige kanaal en het slakkenhuis.
Dit oormodel is dan ook bijna onvervangbaar voor elke KNO-praktijk of dient als optimaal studieobject. Met behulp van dit levensechte 3D-model kunnen belangrijke functies zoals ziekten op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. De levensechte visualisatie bevordert het begrip en het leerproces, net zoals het driedimensionale model een nauwkeurige analyse van het buiten-, midden- en binnenoor mogelijk maakt.
Het vergrote model vereist geen montage en wordt volledig gemonteerd geleverd. Alle afzonderlijke componenten bevinden zich in een nauwkeurige positie ten opzichte van elkaar. Dit betekent dat het oormodel direct en overal kan worden gebruikt - bespaart kostbare tijd. De productie van speciale, lichte kunststof maakt een bijzonder realistische vorm mogelijk. De bijzonder robuuste verwerking onderstreept de kwaliteit van deze constructie. De anatomische replica is op een stevige basis geplaatst die voor extra stabiliteit zorgt. Koop een driedimensionaal oormodel van de beste kwaliteit!

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Echt een mooi product en goede levering

Alles was precies zoals het zou moeten zijn. Gemakkelijke bestelling, snelle levering en het product voelt als echt goede kwaliteit.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit model te bouwen?

Het oormodel wordt volledig gemonteerd geleverd, dus montage is niet nodig. Met dit model bespaart u kostbare tijd.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht