Nieuw

Item: EX10040712

|

Model: PHY-PWS-03

Hondenbad - roestvrij staal - tot 60 kg - met treden

€ 789,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Professioneel - met een body van onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en robuust roestvrij staal voor gebruik in hondensalons en dierverzorging.
  • Compleet - inclusief alle aansluitingen, mengkraan, verstelbare bevestigingslussen, douchekop, shampoohouder en verwijderbaar, antislip vloerrooster.
  • Veilig - met inklapbare trap en dichte schuifdeur
  • Stabiel - robuuste constructie in industriële kwaliteit met antislip rubberen voetjes voor een veilige stand
  • instelbaar - mengkraan voor de perfecte temperatuur en waterdruk variabel in drie trappen (instelbaar via douchekop)
  • Duurzaam - hoogwaardige materialen, stabiele constructie en de beste kwaliteit voor een lange levensduur

PRODUCTOMSCHRIJVING

Professioneel roestvrijstalen hondenbad als complete set

Professionele dierverzorging gemakkelijk gemaakt in het roestvrijstalen hondenbad van physa. De complete set biedt alle aansluit- en toegangsslangen (GL/2 / 60 cm elk), evenals een mengkraan, verstelbare keerlussen, een douchekop met drie drukstanden, een shampoohouder en een verwijderbaar, antislip vloerrooster. De inklapbare trap en de extra dichte schuifdeur bieden gemakkelijke en veilige toegang tot het roestvrijstalen hondenbad voor elke harige vriend tot een gewicht van 60 kg.

Verzorgingstobbe met trap van physa

Speciaal vervaardigd voor professionele dierverzorging, de 

Dierenbad niet alleen met een stevig roestvrijstalen frame, maar ook met tal van aanpassingsmogelijkheden. Om de temperaturen in te stellen in een bereik van {{temperatuur_bereik_1902}} via de meegeleverde mengkraan met keramisch ventiel. °C. De brede en 24 cm lange douchekop met 1,7 m flexibele slang biedt drie niveaus voor de perfecte waterdruk. De antislip rubberen voetjes zorgen altijd voor een stabiele stand en beschermen de vloer tegen krassen.

De 24,5 x 11,5 x 5,5 cm shampoohouder van roestvrij staal zorgt voor vrije handen bij het uitvoeren van het verzorgingsprogramma, terwijl het verwijderbare antislip vloerrooster - ook van roestvrij staal - voorkomt dat de viervoeters met hun poten in het water staan. Het volledig gelaste hondenbad uit één stuk heeft uitstekende afdichtingseigenschappen en scoort met een lange levensduur dankzij de hoogwaardige afwerking en materialen. Tegelijkertijd zijn alle oppervlakken glad en snel te reinigen, zodat ze altijd een professionele indruk maken.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews