Item: EX10040586

|

Model: PHYSA FR-11

beensteun pedicure - 24x22 cm - Grijs

€ 39,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • comfortabel - royaal kussen van 24x22 cm
  • passend – in hoogte verstelbaar van 470 - 670 mm
  • stabiel – met 80 kg laadvermogen extreem veerkrachtig
  • onderhoudsvriendelijk - hoes van synthetisch leer (polyurethaan)
  • stijlvol - modern design in grijs

PRODUCTOMSCHRIJVING

Mooie voeten dankzij in hoogte verstelbare beensteunen voor voetverzorging

Bied uw klanten maximaal gemak met physa. De beensteun voor voetverzorging is comfortabel, praktisch en stabiel tegelijk. Het met schuim gevulde kussen staat stevig op een stevige stalen basis. U kunt de hoogte van de beensteun individueel aanpassen en zo zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de voetbehandeling.

De comfortabele voetsteun voor cosmetica-, pedicure-, nagel- of tattoostudio's

Het voetsteunkussen meet 24x22 cm. Het hoogwaardige, zachte foam is bekleed met elegant imitatieleer. Hierdoor ligt het been van uw gast altijd comfortabel, ook bij langere toepassingen.

Maak uw werk gemakkelijker met de eenvoudige hoogteverstelling: Draai hiervoor de schroefkop onder de steun los. Stel nu de gewenste hoogte in binnen een bereik van 470 - 670 mm. Draai de schroefkop weer vast om de hoogte vast te zetten.

De duurzame beensteun gaat lang mee, ook bij dagelijks gebruik. Hoogwaardige materialen zoals staal en kunstleer en de robuuste constructie maken het mogelijk. De kruk ondersteunt tot 80 kg. Het antisliprubber op de voeten zorgt voor een veilige stand.

De bekleding van de beensteun is bekleed met imitatieleer. Hierdoor blijft de voetverzorging hygiënisch omdat het materiaal makkelijk schoon te maken is. Samen met het eenvoudige frame wordt een stijlvolle en elegante look gecreëerd - een perfecte mix van aantrekkelijk design en professioneel werkgereedschap.

TECHNISCHE DETAILS