Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
physa

Been - Beenmodel - Beenspieren - Gekleurd

€ 389,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10040350

|

Model: PHY-LM-4

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 389,00
3+
5%
€ 369,55
5+
10%
€ 350,10
10+
15%
€ 330,65
Belangrijkste kenmerken
  • nauwkeurig - nauwkeurig 3D-model van een menselijk been
  • duidelijk zichtbaar - gekleurd medisch model dat duidelijk de spieropbouw van het boven- en onderbeen laat zien, evenals delen van het bekken en de voet
  • flexibel - afzonderlijke onderdelen kunnen worden verwijderd voor gedetailleerd onderzoek
  • universeel - ideaal als onderwijs-, decoratie- of tentoonstellingsobject
  • mobiel - kan moeiteloos worden meegenomen naar een collegezaal, klaslokaal, etc.
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
PVC
Kleur
Gekleurd
Sokkel
Ja
Afmetingen (LxWxH)
34 x 32 x 125 cm
Gewicht
10.4 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
117 x 32 x 34 cm
Verzendgewicht
11.9 kg

Bezorgpakket

  • Model PHY-LM-4
  • Staande voet

Productomschrijving

Het gedetailleerde beenmodel met de anatomie van de beenspieren

Het levensgrote 3D-model van een been PHY-LM-4 uit de medische benodigdheden van physa heeft alles wat een realistische replica van een hernia nodig heeft: Alle details zijn nauwkeurig gevormd en zorgvuldig ingekleurd in hun anatomie. Het is het ideale model voor visualisatie en oefeningen in medische praktijken, ziekenhuizen, scholen en universiteiten.

Het educatieve beenmodel voor school, universiteit en artsenpraktijk

De schaal van het model komt overeen met de menselijke maat De spiergebieden van het bekken tot de voet zijn ontworpen om gedetailleerd en realistisch te zijn. Individuele elementen van de spier kunnen worden verwijderd en nader onderzocht. Naast de kleermakersspier (Sartorius) kunnen de biceps femoris, gluteus maximus, gracilis, semitendinosus, semimembranosus, rectus femoris en tensor fasciae latae-spieren worden verwijderd voor onderzoek van de dijbeenanatomie. De anatomie van het onderbeen wordt in detail weergegeven door de verwijderbare spier soleus, gastrocnemius en extensor digitorum longus. Bovendien kan de voetzool van het model worden gescheiden voor een beter zicht.
De vergrote schaal maakt het mogelijk om belangrijke relaties en functies van het menselijk been te verklaren. Het model van de anatomie van de beenspieren wordt op een stabiel en elegant voetstuk geplaatst, het been wordt bovendien stevig bevestigd met een statief. Omdat het model de structuur van het been begrijpelijker maakt, mag het in geen enkele orthopedische praktijk ontbreken!
Zoals bij alle hoogwaardige anatomische modellen van physa geldt hier hetzelfde: Zowel belangrijke functies als ziekten kunnen met dit levensechte 3D-model op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. De levensechte visualisatie van dit studieobject bevordert het begrip en helpt bij het leerproces, aangezien het driedimensionale model nauwkeurige analyses van de individuele spieren van een been mogelijk maakt.
Het is gemaakt van speciaal, lichtgewicht kunststof voor een bijzonder realistische vormgeving van de dij- en onderbeenanatomie. De bijzonder robuuste afwerking van het onderhoudsarme model onderstreept de kwaliteit van de constructie.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik het model schoon?

Om vuil van het model te verwijderen, kunt u deze eenvoudig afnemen met een vochtige doek of spons en een mild schoonmaakmiddel.

Is het ingewikkeld om dit anatomiemodel te bouwen?

De montage is kinderspel: Het enige wat u hoeft te doen is een schroef voor de standaard vastdraaien en het model erop plaatsen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht