Trustpilot
(2) Reviews

Zuigerveer spanband set- Ø 53-175 mm

€ 49,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10061331

|

Model: MSW-EGN-21

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 49,99
3+
5%
€ 47,49
5+
10%
€ 44,99
10+
15%
€ 42,49
Belangrijkste kenmerken
  • Universeel - Riemen voor zuigers met een diameter van 53 tot 175 mm
  • Flexibel - Zuigerveertang met een spanwijdte van 50 - 100 mm
  • Clean - Ringgroevenreiniger met drie opzetstukken voor groeven van 1,2 tot 5,5 mm
  • Veilig - Zeer goede methode om zuigerveren vast te houden en in de zuiger te monteren
  • Mobiel - Complete gereedschapsset met transportkoffer
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

3 spanbanden voor montage van zuigers met zuigerveren

Voor het monteren van zuigers inclusief zuigerveren biedt MSW, de expert in vakmanschap, deze zuigerveer spanbandset aan, waarmee u op professionele wijze zuigers kunt verwisselen. Het automotive-gereedschap kan op de meeste voertuigen worden gebruikt, zoals auto's, vrachtwagens, motorfietsen of boten.

Bereid de zuigerveren voor en installeer ze met autogereedschap vanaf MSW

Om een zuiger in de cilinder te installeren, moet u ervoor zorgen dat de zuigerveren in hun groef blijven en niet wegglijden tijdens de installatie. Daarom biedt deze piston-montagegereedschap drie spanbanden met verschillende diameters van 53 tot 175 mm, die u gemakkelijk kunt aanpassen aan een grote verscheidenheid aan zuigers. De banden houden de zuigerveren bij elkaar terwijl de zuiger in de cilinder wordt geleid.
Als de groeven voor de zuigerveren vuil zijn, kunnen deze worden schoongemaakt met de ringgroefreiniger. De set heeft maten van 1,2 tot 5,5 mm voor het voorbereiden van elke groef voor de bijpassende zuigerveren. De zuigerveer is onmisbaar voor het bevestigen van zuigerveren met een diameter van 50 tot 100 mm. U kunt de zuigerveer veilig naar de passende groef leiden en deze gelijkmatig tegen de zuiger drukken. De banden, die flexibel kunnen worden aangepast aan diameters van 53 tot 175 mm, houden de zuigerveren stevig in de zuiger totdat ze in de cilinder worden geleid.
De spanbandenset voor de zuigerveer is gemaakt van duurzaam staal, ontworpen voor dagelijks gebruik. Het motorvoertuig montagegereedschap voor het demonteren en monteren van zuigers wordt geleverd in een praktische transportkoffer, waarin u uw gereedschap naar de klant kunt brengen. Als ze niet nodig zijn, worden ze veilig opgeborgen in de koffer.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

Zeer goede doos

Zeer goed product

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Korte instructies te kort

Kwaliteit en afwerking zijn ok. Helaas dekken de instructies niet al het meegeleverde gereedschap, dus alleen voor mensen met ervaring.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Voor welke zuiger kan de spanbandenset worden gebruikt?

Je kunt de spanbanden gebruiken voor zuigers met een minimale diameter van 53 mm en een maximale diameter van 175 mm. Omdat de zuigerveertang ringen tot 100 mm kan grijpen, mogen alleen zuigers met een diameter van max. Met deze set kan 100 mm gemonteerd worden.

Kan ik met de set ook de groeven in de zuiger voor de zuigerveren reinigen?

Ja, er wordt een groefreiniger met drie opzetstukken meegeleverd. Hierdoor kunt u eenvoudig de groeven voor de zuigerveren voorbereiden en reinigen.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht