In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10061318

|

Model: MSW-DENTPULLER.SET11

Uitdeukset - 25 st.

€ 37,99 € 44,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - talrijke reparatiehulpmiddelen voor het repareren van kleine en grotere deuken
  • Zacht - lakbeschermende methode voor het heffen van deuken zonder verlies van voertuigwaarde
  • Snel - korte opwarmtijd voor het hete lijmpistool van 40 W met tien lijmstiften
  • Efficiënt - snelle en kostenefficiënte reparatie verkort de wachttijden van de klant
  • Eenvoudig - gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor leken, dankzij gedetailleerde instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

Uitdeuken wordt eenvoudig gemaakt met de 25-delige auto deukreparatieset

De uitgebreide auto uitdeukset MSW-DENTPULLER.SET11 van MSW, de expert voor professionele garageapparatuur, bevat alles wat u nodig heeft om deuken van elke omvang effectief en voorzichtig te repareren. De kit bevat een breed scala aan uitdeukgereedschappen waarmee u de carrosserieën van auto's, vrachtwagens en motorfietsen kunt repareren. De tools zijn gemakkelijk te gebruiken voor zowel professionals als autoliefhebbers in hun huisgarages.

Uitgebreid en krachtig! De uitdeukset uit MSW's professionele tools collectie

De deukreparatieset is het ideale hulpmiddel voor het behandelen van deuken zonder voertuigonderdelen te hoeven demonteren en het aflakken. Of je nu kleine deukjes weghaalt met de deuktrekker of grotere deukjes aanpakt met de schuifhamer, in deze 25-delige set vind je voor elk type schade het juiste gereedschap. Gebruik het hete lijmpistool van 40 W, dat binnen ca. vijf minuten, om de acht verschillende trekadapters te bevestigen.

Deze kit voor het verwijderen van verveloos uitdeuken is de perfecte keuze voor het efficiënt en betaalbaar repareren van een breed scala aan carrosserieschade, vooral wanneer het lakoppervlak onbeschadigd is. Dit biedt u tal van mogelijkheden om lelijke deuken in verschillende vormen en maten effectief te verwijderen - of het nu gaat om hagel of deurknoppen op de parkeerplaats.

Gebruik de gereedschappen uit de serie PDR (Paintless Dent Repair) en bespaar tijd en geld op reparaties. PDR helpt u de waarde van uw voertuig te behouden, zeker als de lak nog in goede staat is. Het compacte formaat van de PDR tools en de meegeleverde tas maken ze ook geschikt voor mobiel gebruik op locatie bij je klanten.

Uitgebreide accessoires, waarmee u de afzonderlijke gereedschappen kunt uitrusten voor de betreffende lichaamsschade, maken de set compleet: 10 lijmsticks, een schraper, een lege fles voor oplosmiddel en werkhandschoenen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Spijtig, maar geen enkele deuk terug kunnen normaal zetten, ondanks de tips die ik opgezocht hebt in google en you tube. Voor mij verloren geld !! Niet kopen !!