Item: EX10062107

|

Model: MSW-DCM-02

Trommel pijpreinigingsmachine - 390 W - 400 rpm - Ø 20 - 100 mm

€ 629,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - 390 W krachtige motor met 400 rpm
  • effectief – 8 afvoerspiralen met een totale lengte van 18,4 m en een diameter van 16 mm
  • Compatibel - voor buizen met een diameter van 20 - 100 mm
  • Accessoires - 8 verschillende boren, adaptermagazijn voor 8 mm kabels en handschoenen
  • mobiel – handig handvat en stabiele voeten

PRODUCTOMSCHRIJVING

Pijpen reinigen met de pijpreinigingsmachine van MSW

Om ongelukken te voorkomen, de leidingen regelmatig reinigen en vervuiling effectief verwijderen met de MSW leidingreinigingsmachine! Zelfs bij hardnekkige afzettingen biedt het apparaat optimale prestatiewaarden, waarmee u de doorstroming van uw leidingen snel kunt herstellen. Gebruik de speciale boren voor verschillende soorten blokkades, die je aan het einde van de spiraal in een paar simpele stappen kunt veranderen.

Krachtig & flexibel! Het pijpreinigingsapparaat met 8 boren

Gebruik voor krachtige reiniging van vuile leidingen de krachtige 390 W-motor, die de spiraal in de leiding beweegt met 400 tpm. De spiraal wordt in beweging gezet en weer gestopt met behulp van een koppeling. Zo heb je altijd controle over het reinigingsproces met het afvoerreinigingsapparaat. Monteer de afvoerreinigingsspiraal uit in totaal 8 secties tot een lengte van 18.4 m. Gebruik zo nodig minder spiraalelementen om individueel te reageren op de situatie in de leidingen met de pijpreinigingsmachine. Afhankelijk van de vervuiling kunt u kiezen uit 8 boren die optimaal in de leiding bewegen.

De spiraal en de boren hebben een diameter van 16 mm. Gebruik de reinigingstool om vuil te verwijderen van leidingen met een diameter van 20 - 100 mm. Het materiaal van de spiralen is optimaal ontworpen voor het werken in natte omgevingen. Het is zeer flexibel en duurzaam. Voor spiralen met een diameter van 8 mm is een adaptermagazijn verkrijgbaar (niet meegeleverd).

Voor gerichte reiniging zijn 8 boren beschikbaar. Gebruik de rechte boor om de pijp te verkennen en verstoppingen te ontdekken. Gebruik de trechterboor voor hardnekkig vuil. De bladboor is verkrijgbaar voor vetten en vloeibare stoffen. Hak en verwijder wortels of takken met de zaagtand-snijkop. Als hardnekkige afzettingen moeten worden verwijderd, bevestig dan de vorkenkop aan het uiteinde van de spiraal. Gebruik de ophaalboor om afgebroken boren uit de leiding te trekken. De clubboor verwijdert verstoppingen in smalle pijpbochten over een groot gebied. Verwijder chemicaliën of geharde materialen met de kruisbladige boorkop.

Gebruik de handgreep om het apparaat gemakkelijk naar de plaats van gebruik te brengen en veilig op uw voeten neer te zetten. Ook vind je er een houder met een diameter van 46 cm om de spiralen in op te bergen. Hierdoor biedt het apparaat u veel bewegingsvrijheid om een optimale positie te bereiken voor uw werkzaamheden aan rioleringen of afvoeren.

TECHNISCHE DETAILS