Item: EX10061138

|

Model: MSW-SBR-01

Stretch Belt Tool - gereedschap - spanband - universeel - 5 stuks.

€ 47,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Professioneel: verwijder en installeer spanbanden zonder de materialen te beschadigen
  • Universeel - compatibel met motoren zonder spanrollen van Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo
  • Precies - de vorm van de gereedschappen is optimaal afgestemd op de motorelementen en daardoor gemakkelijk te gebruiken
  • Duurzaam - zeer veerkrachtig gereedschapsmateriaal
  • Zacht - slijtvast en veilig in gebruik
  • Praktisch - plastic gereedschapskoffer met handig handvat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Universeel spanbandgereedschap voor het professioneel installeren van spanbanden

Met het spanbandgereedschap MSW-SBR-01 uit de professionele gereedschapscollectie van MSW kunt u aandrijfriemen in motoren verwijderen of installeren zonder spaninrichting, die steeds vaker voorkomt. Het gespecialiseerde gereedschap is geschikt voor PSA- en Ford-motoren en voor vele modellen van Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW en Volvo. Met zijn brede toepassingsbereik is dit stuk garage-uitrusting zeer nuttig in zowel professionele werkplaatsen als privégarages.

Hoge compatibiliteit en zachte demontage en montage met het MSW aandrijfriem-montagegereedschap

Nieuwe motorontwerpen laten steeds meer de riemspanners achterwege. Steeds vaker worden elastische V-geribbelde riemen gebruikt, waarvoor echter een speciaal gereedschap moet worden vervangen. De spanband voor het verwijderen en of het installeren van een spanband van MSW is de perfecte oplossing voor bijna elk automodel zonder spanrol. De vijfdelige gereedschapsset voor het verwijderen van de aandrijfriem bevat alles wat u nodig heeft voor het verwijderen en installeren van een spanband zonder de materialen te beschadigen. De set bevat twee demontagegereedschappen en drie spanhulpmiddelen in verschillende versies voor professionele vervanging zonder de nieuwe riem te beschadigen.

De gereedschappen zijn gemaakt van robuust materiaal en zijn daarom opgewassen tegen alle uitdagingen. Dankzij hun duurzaamheid en lange levensduur kunnen ze langdurig en zelfs onder grote belasting worden gebruikt. Bovendien zijn de afzonderlijke elementen van de gereedschapsset voor motorafstelling optimaal geschikt voor het vervangen van aandrijfriemen, wat veilig en effectief werken ondersteunt. Het is zeer makkelijk te gebruiken.

Deze garage tools worden opgeslagen in een praktische plastic gereedschapskist met een individuele slot voor elk element Doordat de koffer zelf erg compact is, berg je hem gemakkelijk op in elke werkplaats. En dankzij het praktische handvat is de koffer ook gemakkelijk te dragen en te vervoeren.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN