(1) Beoordeling

Item: EX10061202

|

Model: MSW-RS-800

Rolstandaard - 60 tot 97 cm - 800 kg

€ 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Flexibel - In hoogte verstelbaar van 60 tot 97 cm
  • Veerkrachtig - de rolstandaard heeft een draagvermogen tot 800 kg
  • Stabiel - robuuste constructie gemaakt van duurzame materialen met een brede basis
  • Mobiel - dankzij het compacte en opvouwbare -ontwerp en het lichte gewicht
  • Te gebruiken in combinatie met andere rolblokken

PRODUCTOMSCHRIJVING

De in hoogte verstelbare rolstandaard voor meer steunvlak voor lange werkstukken

De rolstandaard MSW-RS-800 uit de professionele gereedschapscollectie van MSW is een must-have in elke werkplaats en zal snel een essentiële hulp blijken te zijn die uw werk aanzienlijk gemakkelijker maakt. De steunpoot dient als helpende hand om uw werkoppervlak flexibel uit te breiden bij het werken met lange werkstukken bij een cirkelzaag of boor. Het dient ook als een handig hefboompunt bij het laden van lange voorwerpen, die moeiteloos over de standaard kunnen worden geschoven.

De rolstandaard is een veelzijdige ondersteuning op elke werkplek

De rolstandaard is in enkele eenvoudige stappen te verstellen tot een hoogte van 60 tot 97 cm. Hiermee kunt u hem effectief op de hoogte van uw werkstation instellen om werkstukken met een gewicht tot 800 kg te positioneren zonder weg te kantelen. Doordat het steunvlak van de standaard bestaat uit één stalen roller, kunt u met minimale weerstand werkzaamheden aan de ondersteunde werkstukken uitvoeren. Dit maakt bredere en dikkere voorwerpen gemakkelijker om mee te werken, omdat u ze ook op de 39.5 cm brede roller kunt plaatsen.

De lichtgewicht rolstandaard is eenvoudig en zonder moeite op de gewenste afstand van de werkplek te plaatsen. Werk je met uitzonderlijk lange objecten of zware materialen, dan raden we aan om meerdere rollenstandaards tegelijk te gebruiken. De stevige basis garandeert de vereiste stabiliteit om de steunstandaard ook tijdens belading veilig te houden.

De ijzeren constructie van de verstelbare rolstandaard zorgt niet alleen voor de nodige stabiliteit, maar gaat ook bijzonder lang mee, waardoor deze standaard jarenlang een betrouwbare assistent in uw werkplaats zal zijn. Dankzij het compacte ontwerp is de rolstandaard eenvoudig te vervoeren naar de volgende werkplek.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Agréablement surpris, bonne conception, le rouleau tourne sans résistance et sa concentricité est très correcte.