Item: EX10062061

|

Model: MSW-WPW-150

Onderdelenwasser - 150 l

€ 399,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - grote inhoud van 150 l voor maximaal 90 l oplosmiddel
  • effectief - gesloten wastafelsysteem met geïntegreerde pomp
  • krachtig - pompvermogen van 2.7-3.6 l/min dankzij de dubbele pompaandrijving en wasborstel zorgen voor een optimale reiniging
  • veilig - deksel blijft vanzelf open en sluit automatisch bij brand
  • praktisch – twee bassins voor gelijktijdige reiniging met verschillende oplosmiddelen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Schoon ding! De onderdelenwasser van MSW

Om de motor soepel te laten lopen, reinigt u de motoronderdelen voordat u ze na de reparatie weer in gebruik neemt. De meest effectieve en grondige reiniging doe je in de onderdelenwasmachine van MSW met twee spoelbakken! Vul het reinigingsmiddel in het gesloten systeem van kuip en pomp en reinig zelfs scheve motoronderdelen met een wasborstel tot in de kleinste scheur. Met een oplosmiddel op waterbasis verwijdert u zelfs ingebrande plekken met olie en vuil grondig en effectief. Dankzij twee aparte onderdelen gebruik je twee verschillende oplosmiddelen voor verschillende motoronderdelen tegelijk. Zo zien ze er na één behandeling bijna als nieuw uit!

In de onderdelenreiniger kunt u zowel kleine als grote motoronderdelen effectief reinigen

De onderdelenreiniger heeft een maximale inhoud van 150 l en is ontworpen voor maximaal 90 l oplosmiddel. Bedek de toegang tot de pomp met oplosmiddel wanneer u het reinigingsmiddel vult. Dit is de enige manier waarop de pomp op volle capaciteit kan draaien. De pomp werkt met een debiet van 2.7-3.6 l/min, hierdoor reinig je oppervlakken zoals fijne scheurtjes consistent met een krachtige straal. U kunt grondiger werken met de wasborstel, die u gemakkelijk aan een slang kunt vasthouden en waarmee u zelfs in nauwe voegen voor eersteklas resultaten kunt zorgen.

De wastafel staat op vier poten en biedt een comfortabele werkhoogte. Het deksel klikt automatisch op zijn plaats wanneer je het opent. Zo kunt u altijd veilig en zonder beperkingen werken. Bij een noodgeval zoals brand sluit het deksel automatisch. Al met al overtuigt de wastafel met zijn robuuste stalen constructie. In uw werkplaats mag u niet zonder!

TECHNISCHE DETAILS