Item: EX10062140

|

Model: MSW-DEH4050H

Luchtontvochtiger - 50 l / 24 u - 40 - 65 m² - 628 m³/u - 7 L - met handgreep

€ 649,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Effectief - verwijdert 50L vloeistof per dag uit kamers en vangt het op in een 7L container
  • Krachtig - circuleert 628 m³ lucht per uur voor uitdroging
  • Groot oppervlak – geschikt voor ruimtes van 40 - 65 m²
  • Mobiel - wielen en een comfortabele handgreep voor eenvoudig transport
  • milieuvriendelijk – gebruikt R290 koelmiddel

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vochtige ruimtes zijn verleden tijd met de bouwdroger

Of het nu gaat om nieuwbouw of bij renovatiewerkzaamheden: met de bouwdroger van MSW krijgt u droge wanden. Met de luchtontvochtiger voorkomt u schimmelvorming op vochtige muren, wat kostbare nabewerking met zich mee zou brengen. Daarnaast kun je dankzij droge wanden veel eerder beginnen met vervolgwerkzaamheden zoals stukadoorswerk of schilderwerk.

Simpel, milieuvriendelijk & krachtig! De luchtontvochtiger van MSW

Bij continu gebruik kun je met de luchtontvochtiger tot wel 50 liter vocht per dag verwijderen dat zich anders in de muren zou nestelen. Hiervoor circuleert het apparaat tot 628 m³/h lucht en koelt deze met behulp van de 860 W krachtige compressor. Hiervoor gebruikt het apparaat de koelvloeistof R290, die uiterst milieuvriendelijk is. De gecondenseerde vloeistof wordt opgevangen in een container van 7 L. De kamerontvochtiger is perfect voor ruimtes van 40 - 65 m².

Het droogapparaat is voorzien van een LED-display waarop u alle gewenste waarden kunt instellen en regelen. Gebruik een 24-uurs timer voor de werking. Daarnaast heeft de bouwdroger een automatische uitschakeling. Met de geïntegreerde ontdooifunctie kun je ontvochtigen tot 5 °C. Daarnaast start het apparaat automatisch als de luchtvochtigheid in de ruimte te hoog is. Een sensordisplay informeert u over fouten, zodat u adequaat kunt reageren. U kunt het ingebouwde luchtfilter eenvoudig verwijderen en wassen voor herhaald gebruik.

Wil je het toestel verplaatsen? Dit doe je gemakkelijk en handig met de wieltjes en een handig handvat. Hierdoor is het droogapparaat ook geschikt voor grotere bouwplaatsen en het drogen van meerdere ruimtes.

TECHNISCHE DETAILS