Trustpilot
(1) Review

Elektrische autokrik - wielwisselset - multifunctioneel

€ 129,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062543

|

Model: MSW-ECJ-12-01

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 129,00
3+
5%
€ 122,55
5+
10%
€ 116,10
10+
15%
€ 109,65
Belangrijkste kenmerken
  • Efficiënt - autokrik met diverse gereedschappen voor het optillen, oppompen en onderhouden van autobanden bij een lekke band
  • Compact – autokrik in praktische draagtas voor eenvoudig transport
  • Krachtig – krik voor maximaal 5 t belasting en 45 cm hoogte
  • Uitgebreid - inclusief veiligheidshamer, opblaasnaalden/adapters, vervangende zekeringen en inbussleutel
  • Duurzaam - Gemaakt van hoogwaardige materialen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Wiel vervangen met één druk op de knop, met de elektrische autokrik tot 5 ton

Een lekke band midden op de weg. Wat nu? Pak de MSW-elektrische autokrik in. De alles-in-één set bevat al het gereedschap dat u nodig hebt om uw banden in geval van nood te vervangen en te repareren: krik, luchtcompressor, veiligheidshamer, handschoenen en andere accessoires. Met het multifunctionele gereedschap kunt u eenvoudig banden optillen, vullen en onderhouden langs de kant van de weg of op een parkeerplaats. Dankzij de praktische draagtas en de compacte afmetingen van de autokrik is de set ideaal voor iedereen die zijn voertuig liever zelf onderhoudt, pechhulp verleent of een mobiele reparatiedienst runt.

Gemakkelijk banden verwisselen met de MSW krikset

Met de set kun je bijzonder efficiënt werken omdat al het gereedschap wordt meegeleverd. Bij een lekke band kunt u het voertuig snel optillen, de storing opsporen en de nodige reparaties uitvoeren zonder dat u veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar het juiste gereedschap. Op de achterkant van de koffer bevindt zich een gevarendriehoek, zodat u de pechlocatie duidelijk kunt markeren voor voorbijrijdende personen.

Via de sigarettenaansteker voorzie je de elektrische aansluiting van stroom met behulp van een 12 V adapter. Of u kunt de accu van de auto direct gebruiken. De bijpassende klemmen worden ook meegeleverd. En hier gaan we. Met een druk op de knop kunt u voertuigen met een totaalgewicht tot 5 ton heffen. Het hoge hefvermogen zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor onderhoudswerkzaamheden aan diverse voertuigen. De krik bereikt een hoogte van maximaal 45 cm. De laatste centimeters draai je handmatig omhoog. Het apparaat beschikt over een veiligheidsventiel waarmee u de stelbout handmatig kunt laten zakken met behulp van de meegeleverde inbussleutel. Bovendien kun je de krikset gebruiken om dankzij de geïntegreerde compressor de ontbrekende lucht op te pompen en zo voor de optimale bandenspanning te zorgen. Met de geïntegreerde druktester kunt u de heersende druk in de gaten houden. Bovendien lichten LED's op het apparaat op wanneer het in werking is. De krachtige pomp maakt indruk met een luchtstroom van 35 l/min.

Bescherming voor al het gereedschap dankzij de transportkoffer

In de praktische draagtas is ruimte voor alle accessoires. Dankzij de uitsparingen plaats je hamers, vijzels etc. antislip in de beschermhoes. De koffer houdt alle onderdelen stevig bij elkaar, houdt vuil, vocht en stof buiten en maakt het transport van de set makkelijker. Het compacte formaat past in ieder voertuig.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht