(1) Beoordeling

Item: EX10061690

|

Model: MSW-MOE-G-2.5

buitenboordmotor - 3 PS

€ 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • sterk - 3 PK motorvermogen voor een goede voortstuwing van de boot
  • effectief - eenvoudig en snel aan de boot te bevestigen
  • praktisch - 360° draaibare handgreep met slot
  • lange reistijd - dankzij 1.3 l tankvolume
  • krachtig - snelle rit door 6500 rpm.

PRODUCTOMSCHRIJVING

De buitenboordmotor van MSW voor uw boot!

Als u een boot heeft en een nieuwe aandrijving of motor nodig heeft, dan is de buitenboordmotor MSW-MOE-G-2.5 van MSW het perfecte product voor u! Absolute kracht, hoogwaardig en duurzaam materiaal en lange reistijden. De buitenboordmotor combineert alle voordelen van een foutloze engine en ziet er ook nog eens prachtig uit!

Absolute kracht dankzij de Buitenboordmotor s!

De 4-takt, 1 cilinder buitenboordmotor heeft een motorvermogen van 3 PS of 2,2 kW. Een rotatiesnelheid van 6500 rpm en een cilinderinhoud van 53.2 ccm zorgen voor hoge prestaties en hoge snelheden. Dankzij luchtkoeling kan de Buitenboordmotor lang worden gebruikt zonder oververhitting.

1.3 l tankvolumes zorgen voor lang rijplezier. Ondertussen is de motor ontspannen met één hand te bedienen. De motor is gemakkelijk te besturen dankzij de 360° draaigreep met slot. De handgreep heeft een lengte van 460 mm en de motor wordt handmatig gestart.

Dankzij kunststof en aluminiumlegering is de Boot motor bijzonder hoogwaardig en duurzaam. Tegelijkertijd heeft het een moderne uitstraling en versterkt het de uitstraling van uw boot. De Buitenboordmotor is beveiligd tegen diefstal door een veiligheidsslot. Het is ook bijzonder eenvoudig te monteren.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Ben benieuwd hoe ver de acceleradius is van deze motor met een tankinhoud 1,3 en hoeveel decibel geluid dit leuke motortjes produceert. Wellicht is deze of de sterkere uitvoering geschikt voor onze lichte rondvaartbootjes. We horen graag. www.thebluewaters.nl