Trustpilot
(4) Reviews

Boormachine - 550 W - 5 vermogensniveaus - Ø 16 mm

€ 279,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062508

|

Model: MSW-TBBD-1500LS

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 2 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 279,00
€ 279,00
0%
€ 837,00
€ 265,05
5%
€ 1.395,00
€ 251,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - krachtige motor van 550 W met maximaal 1790 tpm
  • Nauwkeurig - 5 snelheidsniveaus voor verschillende materialen en vereisten, evenals een laser die het boorgat markeert
  • Variabel – 190 x 190 mm werkvlak kantelbaar voor nauwkeurig werken
  • Precies passend - boorkop met een diameter van 1,5 - 16 mm voor verschillende gatgroottes
  • praktisch – je verplaatst de boormachine met een driearmige spindel tot een boordiepte van 80 mm en een LED-lamp verlicht het werkgebied
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.3

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Stal

Een zeer belangrijk kenmerk dat op het eerste gezicht in het oog springt, is de zeer goede stabiliteit van het apparaat na montage. Het tweede is een zeer goed gevoel van kwaliteit na montage, elk element past goed, de messing en plastic elementen blijven perfect bij elkaar - het is echt heel goed. Een ander ding is dat het inschakelen van de bankschroef goed en nauwkeurig werkt, hij begeleidt je heel goed naar het aangewezen punt. Een ander ding is het ontbreken van slingeringen en trillingen, wat de nauwkeurigheid aanzienlijk verbetert. De motor werkt zeer goed, heeft voldoende vermogen voor het meeste werk en is niet 100% voldoende voor mijn doeleinden, en ik heb zelfs een grote reserve. Samenvattend ben ik van mening dat het apparaat gemakkelijk kan worden aangeschaft door een semi-professioneel of zelfs voor professioneel gebruik. Ik beschouw mijn aankoop als zeer goed!

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Germany

Stabiele bankboormachine

Tot nu toe goed en stevig gemaakt, met een laserstraalfixatie die goed afgesteld was of is. Ook het instellen van de boorsnelheid met slechts één hendel en het aflezen van het LED-display is erg goed, maar ook andere merken in de prijsklasse bieden dit aan. Wat andere merken in deze prijsklasse niet hebben is de 8 cm slag van de boorkop en dat was ook mijn aankoopcriterium. Maar werktafelverlichting, waarvan ik dacht dat die wenselijk zou zijn en zoals geadverteerd in de beschrijving, is helaas niet beschikbaar. De montage is snel en spreekt voor zich. Eén ding waar ik niet overheen kan komen, is waarom de laserstraal op batterijen werkt terwijl al het andere toch op 230 volt wordt gevoed? De boorkop heeft een tandring, wat niet bepaald ideaal is om snel boren te wisselen en ik heb er apart een bijpassende snelwisselkop bij gekocht. De machine is goed uitgelijnd en de boorgaten zijn perfect acceptabel. Ook de techniek met de getande trekstang voor het omhoog/omlaag bewegen van de boortafel is niet optimaal omdat er iets te veel speling in de tafel zit en de stang alleen in de bovenste en onderste pijpstandring wordt vastgezet zonder verder schroeven. Indien nodig kunt of moet u zelf een klemschroef aan de boortafel toevoegen. Afgezien van de beschreven ontbrekende werktafellamp is het in de prijsklasse een redelijke tafelboormachine voor de hobby maar ook de semiprofessionele sector. Ik trek een ster af voor de ontbrekende werktafellamp. Toch zou ik het opnieuw kopen en kan het met een gerust geweten aanbevelen.

Toon de originele review

29 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

De bankboormachine is al bijna een week in bedrijf, met aanvankelijke problemen. Eerst wilde ik de volledige gebruikershandleiding online downloaden, maar deze was helaas niet in alle talen beschikbaar. Op de vraag naar de beschikbaarheid via de gebruiksaanwijzing kon expondo geen informatie geven. Tot nu toe gaat het goed! De montage was echter vrij eenvoudig en kan begrijpelijkerwijs ook zonder de bedieningshandleiding worden uitgevoerd. Helaas ontdekte ik, net als bij de vorige luidsprekers, dat er alleen een kruislaser was geïnstalleerd en dat het geadverteerde werklicht ontbrak. Welnu, andere merken hebben werklampen in deze prijsklasse. Wat andere merken in deze prijsklasse niet hebben is de 8 cm slag van de boorkop en dat was ook mijn aankoopcriterium. De enige hamer is dat zelfs deze informatie niet correct is. De slag is 60 mm en niet de geadverteerde 80 mm! Hebben de anderen het niet opgemerkt? Het is ook jammer dat de batterijvoeding voor de laserstraal een lage stroomsterkte heeft - zie de snelheidsweergave. De boorkop is voorzien van een tandring (1,5-13 mm), wat niet bepaald ideaal is voor het snel wisselen van boren. Ik heb ook een snelspanboorkop gekocht. De rondloop van de machine zelf is goed, de meetklok geeft 2/100 aan, wat ruim voldoende is. De techniek met de getande trekstang voor het op/neer bewegen van de boortafel is niet optimaal omdat er iets te veel speling is bij het verstellen. Bovendien buigt de werktafel bij iets zwaardere belasting naar beneden, waardoor materiaal werd bespaard. Afgezien van de beschreven ontbrekende werktafellamp en de onjuiste boorslag (althans voor mij) is het een redelijke tafelboormachine voor de hobby maar ook semi-professionele sector in de prijsklasse. Voor de ontbrekende werktafellamp en de te korte boorslag heb ik twee sterren afgetrokken. Toch zou ik hem opnieuw kopen, want met wat nabewerking is het nu een solide bankboormachine. Ik kan nog steeds informatie verstrekken over de duurzaamheid en de aanschaf van reserveonderdelen.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht