Item: EX10061950

|

Model: MSW-M-LP-ABP-800

Automatische lenspomp met extra laag profiel - 3 m opvoerhoogte - 50 l/min debiet

€ 59,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt – ​hoge stroomsnelheid: 50 l/min bij een opvoerhoogte tot 3 m
  • Veelzijdig - met uitlaatdiameters van {{outlet_diameter_2011}} mm en het extra lage profiel, ideaal voor boten, caravans, vijvers, zwembaden en nog veel meer
  • Veilig - stofdicht met beschermingsklasse IP68 en onderdompelbaar in water tot maximaal 1,5 m
  • resistent – bij een watertemperatuur tot 43 °C
  • Duurzaam - met geselecteerde materialen die bijzonder bestand zijn tegen corrosie en invloeden van buitenaf

PRODUCTOMSCHRIJVING

De automatische lenspomp met hoog debiet en extra laag profiel

De automatische lenspomp MSW combineert een eenvoudige bediening met hoge prestaties en maximale levensduur. Met zijn lage profiel en laag gewicht biedt de hoogwaardige bootuitrusting een ongecompliceerde installatie - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Door zijn extreem stille werking met lage trillingen is de lenspomp zowel geschikt voor gebruik op boten en caravans als in vijvers, zwembaden of andere ruimtes.

Veilige lenspomp voor watertemperaturen tot 43 °C

Met een debiet van 50 l/min bij een opvoerhoogte tot 3 m werkt de lenspomp efficiënt en betrouwbaar - zelfs bij watertemperaturen tot 43 °C. De variabele uitloop met een diameter van {{outlet_diameter_2011}} mm zorgt voor een soepele werking.

Voor de bootlenspomp hechtte MSW bijzondere waarde aan veiligheid en duurzaamheid. Met de beschermingsklasse IP68 is hij niet alleen stofdicht, maar kan hij ook probleemloos langdurig onder water tot een diepte van 1,5 m werken. Met een behuizing van duurzaam kunststof (ABS) en een motoras van roestvrij staal is de lenspomp bijzonder goed bestand tegen invloeden van buitenaf en corrosie en kan hij jarenlang de zwaarste toepassingen op volle zee aan.

TECHNISCHE DETAILS