Item: EX10061671

|

Model: MSW-CC-M-70

Autohoes - Maat M

€ 36,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • zacht - zachte vliesstof voorkomt krassen op de lak en versterkte antennebekleding verhoogt de bescherming
  • COMPATIBEL - Ontworpen om auto's met een lengte van 431 tot 508 cm veilig te bedekken
  • Perfecte pasvorm - Krasbestendige oogjes en elastische onderzoom voor bevestiging
  • DUURZAAM - UV-bestendig en waterdicht materiaal
  • Accessoires - inclusief een transporttas voor ruimtebesparende opslag

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Autohoes biedt uitgebreide bescherming

Staat je auto voor langere tijd geparkeerd, bescherm hem dan tegen wind, weer en vuil met de Autohoes van MSW. Hij wordt snel over de carrosserie gespannen, in een mum van tijd vastgezet en biedt de bescherming van een volle garage. De lak blijft altijd fris, glanzend en klaar voor de volgende toer die u met uw limousine wilt gaan maken, ook als deze lang geparkeerd staat. Goede rit!

De vernis blijft glanzend onder de Auto zeildoek van MSW

De Auto zeildoek is gemaakt van een zachte non-woven stof met een materiaaldichtheid van 70 g/m² die vuil en water betrouwbaar weghoudt van uw kostbare carrosserie. Toch is de stof zacht genoeg om uw lak niet alleen veilig, maar ook zacht te bedekken. Het ademende materiaal biedt ook het voordeel dat er zich geen vocht vormt onder de Auto zeildoek. De stof is ook UV-bestendig, een eigenschap die de levensduur verlengt en voorkomt dat de hoes vervaagt.

De Autohoes is ontworpen voor voertuigen met een lengte van 431 tot 508 cm. Met anti-kras oogjes en een elastische onderzoom, kan de Auto beschermhoes in een handomdraai om de carrosserie worden bevestigd. Versterking voor de antenne verhoogt de bescherming van de Autozeil waterdicht. U kunt de hoes zowel in de zomer als in de winter als volwaardige garage gebruiken, dus wanneer u uw auto voor langere tijd wilt laten staan.

De Auto zeildoek wordt geleverd in een praktische transporttas. Het kan snel en ruimtebesparend worden opgeborgen. Dit betekent dat hij ook op reis kan worden gebruikt of gemakkelijk in de garage kan worden opgeborgen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN