Trustpilot
In de uitverkoop
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
hillvert

Besproeiingscomputer - inclusief vochtigheidssensor - duur 5 s - 360 min - frequentie tot 7 dagen

€ 59,00 € 75,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000513

|

Model: HT-IRI-04-SET-3

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 59,00
3+
5%
€ 56,05
5+
10%
€ 53,10
10+
15%
€ 50,15
Belangrijkste kenmerken
  • effectief – flexibele regeling van besproeiingsduur en besproeiingsintervallen
  • Nauwkeurig - inclusief vochtsensor voor nauwkeurige bewatering
  • Onafhankelijk - aangedreven door 2 AA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Compatibel - maakt rechtstreeks verbinding met de kraan via een G3 / 4'' of G1' schroefdraad
  • uitbreidbaar - kan worden aangesloten op een regensensor (10090181).
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Aantal secties
1
Stel de besproeiingsduur in
0,5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 s / 1 - 360 min
Uitgangsstekker
Mini-jack
Werkmodus
S - 25%; M - 45%; L - 60% (volumetrische verhouding)
Bevestigingsdraad
G3 / 4'' of G1'
Afmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Gewicht
0 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Verzendgewicht
0 kg

Bezorgpakket

  • Besproeiingscomputer HT-IRI-04-SET-3
  • Vochtigheidssensor HT-IRI-02
  • handleiding

Productomschrijving

Geen druppel water te veel met de Besproeiingscomputer inclusief vochtsensor van hillvert

Bij het water geven van planten is de juiste hoeveelheid belangrijk. De Besproeiingscomputer van hillvert regelt de hoeveelheid water volgens jouw ideeën en die van de planten die je regelmatig water wilt geven. Een vochtsensor die betrouwbaar de vochtigheid in de grond bepaalt, ondersteunt u hierbij. Of het nu gaat om uw druppelslangsysteem of uw gazonsproeier, de ideale hoeveelheid water wordt snel ingesteld en betrouwbaar op de green aangebracht. En in de tussentijd kunt u zich met andere dingen bezighouden!

De effectieve water distributeur voor uw tuinirrigatie

De water distributeur maakt rechtstreeks verbinding met je tuinkraan via een G3 / 4'' of G1' schroefdraad en vereist slechts 2 AA-batterijen (3 V) (niet inbegrepen) om ter plaatse te werken. Met behulp van het LCD-display kunnen de besproeiingsduur en de besproeiingsfrequentie eenvoudig en comfortabel worden ingesteld.
De besproeiingsduur kan zeer fijn worden ingesteld in stappen van 5 seconden en van 1 min tot 360 min. Hierdoor kunt u met uiterste precisie bepalen hoeveel water u aan uw planten geeft. Het magneetventiel werkt met een werkdruk van 0,5-8 bar en is daarom ontworpen voor alle gangbare irrigatiesystemen. Daarnaast kunt u de besproeiingsintervallen instellen waarna het water moet stromen. De flexibele irrigatie klok biedt korte intervallen van slechts 10 of 30 seconden, maar ook in minuten, uren of zelfs dagelijkse intervallen.
Op de irrigatie controle kan een vochtsensor worden aangesloten, die al in deze set zit. Met behulp van de sensor kunt u de waterbehoefte nog nauwkeuriger bepalen en eventueel besproeiingstijden overslaan. Zo wordt de waterbehoefte optimaal aangepast aan de omgevingsomstandigheden en voorkomt u dat onnodig grote hoeveelheden van uw kostbaar water ongebruikt in de tuingrond wegsijpelen. U kunt bij expondo ook een Hillvert-regensensor (10090181) kopen, die waardevolle informatie geeft over de benodigde hoeveelheid water.
Het gewenste bodemvochtniveau kan worden ingesteld op drie verschillende niveaus op de bodemvochtsensor, selecteerbaar tussen 25%, 45% of 60%. Wanneer de bodemvochtigheid boven het ingestelde niveau komt, stuurt de vochtsensor een signaal naar de irrigatiecontroller. Het signaal zorgt ervoor dat de volgende gietbeurt wordt overgeslagen, zodat de vloer niet te nat wordt. Het meetproces van de vochtigheidssensor wordt periodiek elke 60 s herhaald De bodemvochtsensor kan snel en eenvoudig worden bediend dankzij het geïntegreerde LED-display: het gewenste vochtigheidsniveau kan worden geselecteerd door op de bijbehorende knop te drukken en wordt begeleid door een brandende LED licht als signaal.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht