(1) Beoordeling

Item: EX10090195

|

Model: HT-WEDGE-FT18W

Aquarium LED-verlichting - 78 LED's - 18 W - 60 cm

Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • gebalanceerd - zelfs full-spectrum LED-licht voor optimale plantengroei in het aquarium
  • Zichtbaar - 78 LED's aangedreven door 18 W verlichten het aquarium optimaal
  • flexibel – beugels kunnen worden aangepast en aangepast aan de grootte van het zwembad
  • Duurzaam - stabiele behuizing van aluminium in een subtiele {{color_34_new}}
  • universeel – geschikt voor zoet- en zeewateraquaria

PRODUCTOMSCHRIJVING

Voor vissen en planten: de Aquarium LED-verlichting van hillvert

Of uw vissen nu in zoet of zout water leven, de Aquarium LED-verlichting HT-WEDGE-FT18W van hillvert brengt licht in uw aquarium! Het laat niet alleen de schubben van de vissen glinsteren, maar verbetert in de eerste plaats de levensomstandigheden van de planten in het waterreservoir en biedt zo een natuurlijke leefomgeving waarin de zeedieren zich ongestoord kunnen bewegen.

De Aquarium LED voor optimale lichtomstandigheden

Met 78 Aquarium LEDs wordt het aquarium optimaal verlicht. Hiervoor hoeft de 60 cm lange Aquariumverlichting alleen met twee uittrekbare beugels over het aquarium te worden bevestigd en zo aan de grootte van het aquarium aan te passen. De zwarte aluminium behuizing past in elke omgeving en is zeer onderhoudsvriendelijk. Vanwege de beschermingsklasse IP20 mag het echter niet in contact komen met water.

Voor optimaal licht gebruikt de LED-aquariumverlichting slechts 18 W, waardoor het uiterst kosteneffectief is in het gebruik. De full-spectrum LED's in verschillende kleuren bieden uitgebalanceerde lichtomstandigheden die de plantengroei bevorderen en zijn afgestemd op de behoeften van de vissen. In een tweede modus kan alleen blauw licht worden gebruikt voor nachtelijke werking. Dit kan de fluorescerende kleur van sommige vissen accentueren. De Aquarium LED-verlichting kan eenvoudig worden aangesloten op het lichtnet met de 2 m lange voedingskabel en een DC-adapter.

De Aquariumverlichting LED is niet alleen de optimale verlichting voor uw vissen en de onderwaterwereld van planten. Het verandert uw aquarium in het restaurant, kantoor of woonkamer in een indrukwekkende blikvanger die uw gasten op magische wijze zal aantrekken met de vraag: waar zwemmen ze?

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023