Trustpilot
(3) Reviews
hillvert

2-in-1 - Verticuteermachine - 1500 W - Werkbreedte: 360 cm

€ 129,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10090246

|

Model: HT-ES-1500

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 129,00
3+
5%
€ 122,55
5+
10%
€ 116,10
10+
15%
€ 109,65
Belangrijkste kenmerken
  • efficiënt - dankzij een vermogen van 1500 W en een werkbreedte van 36 cm
  • veelzijdig - twee verwisselbare werkrollen voor het verwijderen van mos en het beluchten van gazons met een instelbare werkdiepte van -12 - 10 mm
  • praktisch - grote opvangmand met een inhoud van 45 l
  • ergonomisch - dankzij de in hoek en hoogte verstelbare handgreep met comfortabele schuimlaag
  • duurzaam - alle intensief gebruikte componenten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, staal of gegalvaniseerd ijzer
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
PP
Nylon
Staal
Gegalvaniseerd ijzer
Kleur
Zwart
Groen
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
1500
Onbelast toerental [omw/min]
3600
Motorvermogen [W]
1500
VDE plug
Ja
Inhoud
45 l
Werkbreedte
360 mm
Uitgezonden geluid
97 dB
Aantal wielen
4 Pc
Afmetingen (LxWxH)
60 x 105 x 95 cm
Gewicht
10.5 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
62 x 55 x 29 cm
Verzendgewicht
13.4 kg

Bezorgpakket

  • Verticuteermachine HT-ES-1500
  • handleiding

Productomschrijving

Royal shine in green: de 2-in-1 verticuteermachine voor uw Engelse gazon

Een perfect verzorgd fluwelen groen grastapijt kost tijd en moeite - of gewoon het gebruik van de krachtige 2-in-1 verticuteermachine van hillvert! Bevrijd gazons van lelijk mos en voorzie de bodem van de nodige zuurstof - efficiënter dan ooit!

Krachtige gazonbeluchter en verticuteermachine met grote opvangmand

De elektrische verticuteermachine heeft twee snel verwisselbare werkrollen. De verticuteerrol met 10 robuuste dubbele messen snijdt het gazon in met een instelbare werkdiepte van -12 - 10 mm en zorgt ervoor dat de wortels optimaal van voedingsstoffen worden voorzien. De ventilatorrol verwijdert mos, onkruid en gazonvilt dankzij 44 stalen veerklauwen. Zelfs na het eerste gebruik van de elektrische verticuteermachine groeit het gras gelijkmatig en krachtig.
Efficiënt werken is gegarandeerd met de verticuteermachine uit de tuinartikelen van hillvert! Met een werkbreedte van 36 cm en vier lichtlopende wielen is het de perfecte partner voor snel onderhoud van kleine tot middelgrote gazons. De krachtige motor van 1500 W genereert tot 3600 tpm voor snelle en nauwkeurige resultaten. Een royale opvangmand met een inhoud van 45 l bespaart het handmatig harken van mos en onkruid.
De elektrische verticuteermachine overtuigt ook vanuit ergonomisch oogpunt. Een met schuim beklede handgreep zorgt voor een comfortabele bediening en vermindert de overdracht van trillingen op de hand en gewrichten. De duwbeugel is in een hoek van 12° of 32° te zetten, wat resulteert in werkhoogtes van 87 of 96,5 cm. Bovendien kan hij na het gazononderhoud tot -39,5 ° worden ingeklapt en kan de verticuteermachine plaatsbesparend worden opgeborgen.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op3 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Portugal

elektrische hillvert verticuteermachine

Recente aankoop en tot nu toe is alles zeer goed verlopen: aankoop, snelle levering en de eerste verticuteerbeurt is al uitgevoerd.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Portugal

Stevig en eenvoudig effectief te bedienen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Poland

prachtig gazon!

Ik had al andere apparatuur van Hillvert, dus als het ging om het kopen van een vericulator, vond ik dit model leuk omdat het een breder werkoppervlak heeft dan de typische producten op de markt, en het is sterk. Zowel het verticuteren als het beluchten van het gazon ging snel en de machine kende geen problemen, ook al zat er na de winter veel vilt op het gazon dat verwijderd moest worden. Een echt goed product, het aanbevelen waard en de prijs waard!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht