Item: EX10230258

|

Model: GR-SS30A

Sneeuwschoenen - tot 115 kg - voetlengtes: 27 - 37 cm - aluminium / staal / HDPE

€ 89,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • compatibel - individueel verstelbaar dankzij riem
  • ultralicht - aluminium frame biedt goede voetcontrole en mobiliteit
  • Veilig - stijgijzers voor en achter zorgen voor extra grip
  • Praktisch - groot contactoppervlak en gebruiksvriendelijke binding
  • Duurzaam - materialen zijn vorstbestendig en onderhoudsarm

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ultralicht Sneeuwschoenen aluminium voor allerlei avonturen

Houdt u van wandelen door besneeuwde winterlandschappen? Dan zijn de lichtgewicht Sneeuwschoenen van Gymrex iets voor jou. Eenmaal aan, neemt het contactoppervlak toe zodat u veilig en comfortabel over diepe sneeuw kunt lopen. Dankzij de verstelbare pasvorm bent u compatibel met verschillende schoenmaten.

Vaarwel drukpunten, dankzij de comfortabele Dames sneeuwschoenen en mannen

{marketing_shop_brand}} besteedt in zijn Sneeuwwandelschoenenn bijzondere aandacht aan comfort. Daarom is het stevige frame gemaakt van aluminium. Het materiaal is zeer licht, zodat u uw voeten zonder veel moeite kunt optillen. Bovendien kunnen met dit systeem de hielen omhoog worden gezet. Zo hou je controle over je voeten bij elke stap. Dankzij de snelle en gebruiksvriendelijke binding maak je de Sneeuwschoenen in een paar eenvoudige stappen. De bandjes passen zich individueel aan uw schoen aan. Het soepele oppervlak voorkomt drukpunten, zelfs bij de hele dag toeren.

Veiligheid en een goede grip zijn ook verzekerd. De stijgijzers voor en achter geven extra grip op sneeuwvelden, hellingen en ijzige oppervlakken. Bovendien is het materiaal vorstbestendig en weersbestendig, zelfs in moeilijke omstandigheden. Vertrouw op het comfort van Gymrex en verken het witte winterlandschap!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews