In de uitverkoop

Item: EX10260103

|

Model: STAR_62-48

LED-plafondpaneel - 62 x 62 cm - 48 W - 4.560 lm - 3 temperaturen

€ 59,00 € 65,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ecologisch - LED's met een laag energieverbruik van slechts 48 W
  • Efficiënt — hoog rendement van 95 lm / W dankzij een lichtopbrengst van 4,560 lm
  • Perfecte pasvorm - standaard paneelafmetingen van 62 x 62 cm voor plafondmontage
  • Duurzaam - extreem lange LED-levensduur tot 50.000 h
  • Stijlvol - tijdloos ontwerp met een vlak, wit geschilderd aluminium frame

PRODUCTOMSCHRIJVING

Dit LED-plafondpaneel verlicht op meer manieren dan één

Het hoogwaardige LED-plafondpaneel STAR_62-48 van Fromm & Starck brengt licht naar donkere plaatsen terwijl u in uw portemonnee ervan profiteert. Met zuinig 48 W is het de ideale verlichting voor iedereen die denkt in termen van ecologie en milieu. Het LED-plafondpaneel is perfect voor openbare ruimtes zoals kantoren, ziekenhuizen, galerijen, klaslokalen en supermarkten, maar ook voor thuiskeukens of moderne woonkamers.

Stijlvol en milieuvriendelijk! De economische LED-armatuur van Fromm & Starck

Het vierzijdige LED-armatuur straalt een rijke lichtopbrengst uit van 4,560 lm, wat overeenkomt met een indrukwekkende lichtefficiëntie van 95 lm / W. De opalen diffusor, de ingebouwde diffusorlens zorgt voor uitstekende lichtdiffusie zonder een negatief verblindingseffect. De omgeving wordt gelijkmatig verlicht met een neutrale lichtkleur van 3,000 K warm , 4,000K neutraal of 6,000K koud wat ongeveer overeenkomt met daglicht. Het licht bereikt zijn maximale lichtsterkte stil en zonder flikkeren onmiddellijk na het inschakelen.

De hoge kleurweergave van ≥ 80 CRI garandeert een realistische en natuurlijke weergave van de kleuren van verlichte objecten. Bovendien maakt het LED-plafondlichtpaneel indruk met zijn tijdloze ontwerp met een wit gelakt aluminium frame. De verbazingwekkend lange levensduur van de LED's tot 50.000 uur maakt het onnodig om lampen te vervangen.

Met zijn standaard vierkante afmetingen van 62 x 62 cm kan de LED-plafondarmatuur snel en eenvoudig in elke ruimte met een verlaagd plafond worden gemonteerd. Vanwege zijn ontwerp vereist het ultradunne LED-plafondpaneel een inbouwdiepte van slechts 1 cm.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN