Item: EX10260176

|

Model: STAR_MCAB_14

Archiefkast - 90 x 40 x 180 cm - 3 laden - kluis

€ 549,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veerkrachtig - kast met een maximale capaciteit van 220 kg
  • Veilig - vier sloten met elk twee gegalvaniseerde sleutels
  • Goed zicht - twee glazen deuren voor een overzichtelijke opslag van mappen, boeken enz.
  • Stabiel - gemaakt van 0,6 mm dik gecoat staal
  • Eenvoudig - eenvoudig te monteren dankzij meegeleverde accessoires en duidelijke montage-instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

De afsluitbare archiefkast met veel opbergruimte

De afsluitbare archiefkast STAR_MCAB_14 van Fromm & Starck, de expert voor hoogwaardige industriële apparatuur, brengt orde in uw kantoor of werkplaats. Berg belangrijke dossiers veilig op in de lades en achter de dubbele deuren terwijl u de inhoud altijd in het zicht houdt door de twee glazen deuren. De kantoorkast is onopvallend licht grijs, dus hij past in elke omgeving.

De veilige metalen archiefkast voor uw kantoormeubilair

De solide constructie van de hangmappenkast en de mogelijkheid om de laden veilig te vergrendelen, bieden veiligheid. De twee meegeleverde sleutels voor in totaal vier sloten zijn gemaakt van een duurzame zinklegering. Dit betekent dat uw belangrijke documenten, werkmaterialen en kostbaarheden altijd veilig kunnen worden afgesloten voor onbevoegden.

De kast is gemaakt van gecoat staal met bijna onverwoestbare epoxyhars. Hierdoor is de opbergkast ook geschikt voor zwaardere omgevingen zoals een industrieel magazijn of werkplaats zonder gebruikssporen. De kast heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 220 kg verdeeld over de vier planken. De kluis, die verborgen zit achter een vouwdeur en voorzien is van een apart slot, zorgt voor extra veiligheid.

De 80 cm brede archiefkast kan eenvoudig worden geïnstalleerd en gemonteerd met schroeven volgens de gebruiksaanwijzing. Dankzij zijn hoogte van 1,80 m en zijn drie lades biedt hij voldoende opbergruimte die elk kantoor verrijkt. De dubbele deuren voor de twee bovenste planken zijn voorzien van glasramen zodat u snel op ooghoogte een overzicht krijgt van de daar opgeslagen dossiers of objecten.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN