Item: EX10280070

|

Model: WIE-SFE-1200

Schrikdraadapparaat - 1,2 J - 15-20 km

€ 359,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • lange afstand - voor weideomheiningen met een lengte van 15-20 km
  • krachtig - beschermend met een ontladingsenergie van 1,2 J
  • energiezuinig - geïntegreerd zonnepaneel voorziet het apparaat overdag van stroom
  • duurzaam - geïntegreerde batterij met 6 V kan 21 dagen worden gebruikt met één lading
  • mobiel - UV-bestendige kunststof behuizing en handgreep voor eenvoudig verplaatsen van het apparaat

PRODUCTOMSCHRIJVING

De betrouwbare Schrikdraadapparaat voor afrasteringen tot 15-20 km

Een weideomheining houdt grazende dieren zoals paarden, koeien, geiten of schapen veilig bij elkaar in de wei. Met de Schrikdraadapparaat WIE-SFE-1200 van Wiesenfield kun je het hek betrouwbaar van energie voorzien. Uw dieren grazen waar ze moeten en vreemde dieren storen ze niet. De betrouwbare Schrikdraadapparaat is extreem duurzaam en energiezuinig dankzij de geïntegreerde batterij en zonne-energie.

De Schrikdraadapparaat zonne-energie met 1,2 J ontlaadenergie

De Schrikdraadapparaat zonne-energie is uitgerust met een geïntegreerde 6 V-batterij die afrasteringen betrouwbaar van stroom voorziet tot 1,2 J. Daarnaast is op de Schrikdraadapparaat een zonnepaneel met de afmetingen 140 x 160 mm gemonteerd, dat deze ook van stroom voorziet als de zon schijnt. Dit betekent dat de schrikdraadapparaat op zonne-energie uw elektrische afrastering tot 21 dagen ononderbroken van stroom kan voorzien, totdat de batterij weer volledig moet worden opgeladen. Hierdoor worden de controletijden geminimaliseerd en kunnen uw grazende dieren zorgeloos op de wei blijven.

De Elektriciteitsapparaat weilandomheining is voorzien van een aardingskabel en een aansluitkabel waarmee u de afrastering van stroom kunt voorzien. Afhankelijk van het type en de grootte van het dier heb je een piekspanning nodig van 500 V (voor kippen) tot 5.000 V (voor koeien). De Schrikdraadapparaat is ontworpen voor dieren zoals koeien, schapen, ezels, wilde zwijnen of varkens. Het hek houdt de grazende dieren stevig bij elkaar en voorkomt dat wilde dieren binnendringen als het goed is opgesteld. De duur van de hoogspanningsimpulsen is zo gekozen dat dieren bij aanraking terugdeinzen, maar zichzelf niet kunnen verwonden.

De behuizing van de Schrikdraadapparaat zonne-energie is gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het apparaat zelf is extreem onderhoudsarm onder uniforme omgevingsomstandigheden. De batterij is uitgerust met een intelligent batterijcontrolesysteem dat zorgt voor een veilige werking. Bescherming tegen overladen en ontladen zorgt voor extra veiligheid. Dankzij het compacte ontwerp en een handgreep kan de Schrikdraadapparaat moeiteloos worden geïmplementeerd om verse weidegebieden te ontsluiten met het elektrische hek. De vier meegeleverde waarschuwingsborden voorkomen ongevallen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews