Item: EX10280340

|

Model: WIE-PTO-194

Aftakas met lengtecompensatie - 127-194 cm - 1 3/8" / 6 tanden

€ 159,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - voor kunstmeststrooiers, veldspuiten, band- of cirkelzagen, boslieren, houtklover enz.
  • krachtig - geschikt voor het lagere tot middelzware prestatiebereik van land- en bosbouwwerktuigen en een koppel tot max. 780 Nm
  • praktisch – met een lengtecompensatie van 127-194 cm
  • geschikt - heeft een gestandaardiseerde montage van 1 3/8" / 6 tanden
  • robuust – Aftakas in duurzame stalen uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

De veelzijdige cardanas met lengtecompensatie voor bosbouw en landbouw

Met de flexibele cardanas van Wiesenfield koppelt u snel en veilig kunstmeststrooiers, veldspuiten, band- of cirkelzagen, boslieren, houtklovers en soortgelijke bos- en landbouwmachines aan uw bedrijfswagen. Alle belangrijke elementen van de robuuste aftakas zijn gemaakt van staal, zodat ze bestand zijn tegen de zwaarste uitdagingen en een soepele werking garanderen.

Duurzame cardanas van Wiesenfield Agricultural Supplies

De aftakas maat 6 biedt een flexibele lengte in het bereik van 127-194 cm. Hij heeft een gestandaardiseerde driehoekige profielaansluiting van 1 3/8" met 6 tanden aan zowel de aandrijf- als de apparaatzijde. Dit maakt de aandrijfas geschikt voor veel gangbare apparaten en voertuigen. Het maximale koppel van 780 garandeert ook een breed scala aan toepassingen Nm, wat ideaal is voor het lagere tot middelhoge prestatiebereik van land- en bosbouwwerktuigen.

Bovendien zorgen het zware ontwerp, de nauwkeurige verwerking en de geselecteerde materialen voor een soepele werking. Optimaliseer het toepassingsgebied van uw bos- en landbouwmachines met de cardanas van Wiesenfield!

TECHNISCHE DETAILS