Trustpilot
(10) Reviews

Waterontharder - 1-6 personen - 12 L - 1,4-2,6 m 3 / uur

€ 429,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 2 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 429,00
€ 429,00
0%
€ 1.287,00
€ 407,55
5%
€ 2.145,00
€ 386,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Eenvoudig - geen complexe configuraties dankzij de automatische ASD2-ontharderklep
  • Duurzaam - de automatische regeneratiemodus zorgt voor een lange levensduur zonder onderhoud
  • Op maat gemaakt - met een harsvolume van 12 L is dit waterontharder-systeem ideaal voor huishoudens en bedrijven met 1 tot 6 personen
  • Efficiënt — waterstroomsnelheid tot 2,6 m³ / uur
  • Krachtig - de waterontharder heeft een werkdruk van 0,15 tot 0,5 MPa of 1,5 tot 5,0 bar
  • Veilig - onbruikbaar water wordt via de juiste aansluiting in het riool geloosd
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op10 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

goed en goedkoop

goed apparaat , alleen zou de gebruiksaanwijzing aangepast moeten worden aan het geleverde apparaat ,voor de slangen moet je verloopjes halen van 1inch naar 15 mm , maar zijn bij de betere groothandels te verkrijgen , kost je ongeveer 10 euro , daarnaast is de waterhardheid niet in te stellen als in nederland gebruikte ter Duitse hardheid ,Dh,maar in mmol,het omrekenen is makkelijk 1 mmol,is 5,6 DhBekijk deze tabel en je weet hoe je de waterhardheid moet omrekenen. °dH °e °fH ppm mmol/l Duitse hardheid 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Engelse hardheid 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Franse hardheid 1 °fH 0,560 0,702 1 10 0,1 CaCO3 (VS) 1 ppm 0,056 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Omrekentabel waterhardheid

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

Eenvoudige vervulling

De goederen zijn in goede staat aangekomen en veilig verpakt. Het filter is slim en slim. Hoewel het zout door de afneembare magnetische hoes aan de voorkant zit. Hierdoor wordt de serviceruimte niet vergroot.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Ontkalkingssysteem

De prijsprestaties van het beste apparaat zijn goed. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Snel en effectief

Ik bestelde voor het eerst een wasverzachter bij expondo en grote verrassing dat de tijd werd gerespecteerd en het pakket supergoed verpakt was. Ik raad deze handelaar aan, het enige dat ik hoef te doen is hem in gebruik nemen.

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Waterontharder - 1-6 personen - 12 L - 1,4-2,6 m³/u

Het bestelproces was heel eenvoudig en het apparaat was binnen no-time binnen. We waren erg blij met het hele proces en de resultaten van onze aankoop. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij expando.it terecht.

Toon de originele review

10 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Belgium

Prima product. Opmerking: Bij aansluitslangen 4/4: koppeling nodig van 3/4M naar 4/4F. Kosten: 1,70 €/stuk

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Eerste ervaringen

Prima apparaat, handleiding erg verwarrend. Keurig tijdig geleverd in een goede verpakking. Op de website wordt vermeld dat het aansluiten niet moeilijk is; En dat is het ook niet mits er duidelijk vermeld wordt wat je daarbij nodig hebt! Zo is de maat aansluiting niet de standaard maat die wij in Nederland hanteren. Je moet dus extra materiaal kopen om het passend te maken. De flexibele slangen zijn van een reusachtig formaat die na installatie lastig te positioneren zijn, de flexibiliteit is dan door de waterdruk weg. De handleiding is niet in het Nederlands en dat werkt op punten verwarrend omdat de gebruikte termen niet makkelijk te begrijpen zijn zonder een vertaling, en zelfs dan blijft het voor een leek lastig te vertalen naar een handeling. De gebruikte woorden in de gebruiksaanwijzing sluiten niet aan op de woorden gebruikt in het menu op het display van het apparaat. Dit werkt zeer verwarrend! Het kostte mij bijvoorbeeld een halve ochtend om er kaas van te maken terwijl het in feite supersimpel is. Gewoon een kwestie van de juiste woorden gebruiken die overeenkomen met die van het apparaat. De uiteindelijke werking van het apparaat is prima en daarover geen klagen. Eenmaal aangesloten heb je er in principe geen omkijken meer naar. Advies is wel om een extra bypass aan te leggen, zodat je tijdens het regenereren en/of werkzaamheden nog de watertoevoer kan blijven gebruiken.

eergisteren Gepubliceerd op Expondo Hungary

Bevochtigingsmachine voor 1-6 personen

Helaas beschikt het bedrijf niet over een servicecentrum in Hongarije, waardoor de klant de installatie zelf moet uitvoeren. In principe zou dit niet moeilijk zijn, maar de beschrijving van de bijgevoegde gebruikershandleiding - voor kopers die niet al te technisch ingesteld zijn - is ingewikkeld en soms moeilijk te begrijpen. Ik kon bijvoorbeeld niet de manier vinden om de gewenste nk-graad in te stellen... enz. Een stapsgewijze handleiding zou het voor de klant veel gemakkelijker maken.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Eerste klas waterontharder

Ik gebruik hem nu bijna een maand en ben er 100% tevreden mee. Ik was een beetje sceptisch over de levertijd van vier dagen, maar was aangenaam verrast toen ik op de vierde dag slim verpakt, fantasierijk Terwijl hij met een opgeblazen elastiekje de binnenkant naar buiten stak, belde de postbode aan en overhandigde de waterontharder. Op het eerste gezicht en nu zelfs na een maand gebruik kan ik zeggen dat de kwaliteit in dit geval de prijs overtreft. De installatie is eenvoudig, ik heb het in ongeveer een half uur geïnstalleerd met de twee 1''-slangen na het uur. Het menu is niet hetzelfde als in het boek, de uitdrukkingen zijn vreemd en toen ik de mmol/ zag, dacht ik dat het vroeg over mijn bloedsuikerspiegel. Daarom viel er één ster. Als het ons lukt om dit te overwinnen, wat zeker een halve dag zal duren, gekocht en nog een dag of twee aan mijn kant geboord, zijn we gegarandeerd tevreden. En dan, na een Een keer goede afstelling, we hoeven niet zo nu en dan zout toe te voegen, ik kan het alleen maar aanraden.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Belgium

Goede waterontharder

Goede en lage prijs waterontharder, gemakkelijke installatie, NL handleiding aanwezig op de website alleen zou deze wat duidelijker mogen zijn voor een leek is dit onbegonnen werk. Iemand met ervaring raakt er wel uit, de flexibele slangen niet te hard aandraaien of de dichtingen zijn zo defect. De waterontharder zelf is een zeer goed product voor het weinige geld kan ik zeker aanraden. Even ter info de aansluitingen van de flexibele slangen zijn 4/4.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht