Trustpilot
(12) Reviews

Opblaasbare jacuzzi - 550 l - 2 Personen - 100

€ 479,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10250632

|

Model: UNI_POOLS_21

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 479,00
3+
5%
€ 455,05
5+
10%
€ 431,10
10+
15%
€ 407,15
Belangrijkste kenmerken
  • ruim - met 550 l capaciteit is de jacuzzi zeer ruim en biedt het plaats aan maximaal 2 Mensen
  • krachtig - dankzij 600 W krachtige luchtblazer snel opgeblazen en opgezet
  • Eenvoudige - intuïtieve bediening door elektronische regeling met LED
  • warm - 1800 W krachtig verwarmingssysteem verwarmt het water - afhankelijk van de omgevingstemperatuur - met ongeveer één tot twee graden per uur.
  • hygiënisch - geïntegreerd waterfiltersysteem met een 30 W filterpomp
  • Accessoires – uitgebreide accessoires met hoes, grondzeil, reparatieset en slang
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

100 Jets voor maximaal plezier! De opblaasbare jacuzzi voor 2 personen

De opblaasbare jacuzzi uit de tuin- en handgereedschappen van Uniprodo biedt luxe en ontspanning in het dagelijks leven. Met ruimte voor maximaal 2 personen is de jacuzzi een middelpunt in iedere achtertuin en of bij een tuinfeest buiten. Dit product bevat alles wat u nodig hebt voor de opstelling en inbedrijfstelling van de jacuzzi. Meer accessoires voor jacuzzi's of zwembaden vindt u in de rubriek zwembadbenodigdheden van Uniprodo.

Luxe wellness hoeft niet duur te zijn!

De opblaasbare jacuzzi heeft een capaciteit van 550 l en biedt ruime binnenafmetingen van 150 x 80 x 65 cm. Dit biedt comfortabele zitplaatsen voor maximaal 2 mensen comfortabel kunnen zitten. De opblaasbare jacuzzi is bijzonder comfortabel: de vloer is gemaakt van PVC met schuimvulling die zelfs een lang verblijf in het borrelende water ontspannend maakt.

De watertemperatuur stijgt met het effectieve en 1800 W krachtige verwarmingssysteem bijzonder snel. Ondanks de grote capaciteit warmt het water ongeveer één tot twee graden per uur op - afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De meegeleverde afdekking zorgt voor een betrouwbare en energiebesparende verwarming en beschermt het water tegen verontreiniging door bladeren. Tegelijkertijd zorgt het geïntegreerde waterfiltersysteem met een 30 W filterpomp zorgt te allen tijde voor maximale hygiëne.

The 100 jets van de opblaasbare jacuzzi voor buiten zijn een echte traktatie: met een debiet van 1400 l/u zorgen ze voor een aangename massage en diepe ontspanning - perfect voor een luxueuze time-out. U maakt de instellingen en de temperatuurinstelling via de intuïtieve bediening met LED-display.

Dankzij de effectieve luchtblazer met 600 W, is de spa whirlpool binnen enkele minuten volledig opgeblazen en klaar om gevuld te worden. De hoogwaardige en slijtvaste materialen zorgen ervoor dat de opblaasbare whirlpool voor tuin en binnen bijzonder duurzaam is. Naast de afdekking vindt u bij de levering een grondzeil dat het zwembad beschermt tegen beschadigingen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op12 reviews

Sorteer op :

18 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Correcte administratie Ik ben helemaal tevreden. We hebben de prijs van het defecte product terug gekregen

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Hungary

Massagebad voor 2 personen, 100 jets

Wij zijn zeer tevreden over het opblaasbare massagebad. We hebben het product eerder ontvangen dan voorspeld. Het opblazen en aanzetten was heel eenvoudig. Wij hebben er meerdere malen gebruik van gemaakt en zijn er zeer tevreden over. Wij hopen dat dit zo blijft. Een klein dingetje dat we misten was de beschrijving in het Hongaars in het pakket. (wij vonden het op internet)

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Belgium

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

tot nu toe zeer tevreden

Tevredenheid na drie weken gebruik. Even een kleine opmerking: het is waarschijnlijk een goed idee om een aftapkraan op de afvoerleiding, buiten de schroefdraadplug, te installeren. Ik slaagde erin per ongeluk de stekker uit de hot tub te trekken. Ik heb hem teruggeplaatst, maar de afvoerleiding staat nu vol water. Als ik nu de buitenste plug op de afvoerpijp losdraai voordat ik een afvoerslang erin draai, zal het water uit de pijp onder de hot tub naar buiten stromen.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Veel beter dan ik had gedacht. Ik moest de beschrijving verschillende keren doornemen om alles te begrijpen over hoe het werkt, maar het was het waard. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Ireland

Uitstekend

Hallo, de kwaliteit is erg goed en het warmt snel op, erg blij tot nu toe

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

ik raad aan

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Poland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

👍🏼

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht