Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
149,00 € Prijzen incl. btw 179,00 €

Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal

Fabrikant: ulsonix | Artikelnummer: EX10050050 | Model: AIRCLEAN 10G

Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
Video afspelen
360° foto
Klik om de galerij te openen
In plaats van 179,00 € U bespaart 30,00 € 149,00 € In plaats van 179,00 €

Prijzen incl. btw

 • Gratis verzending binnen Nederland

  ?

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

 • 30 dagen retour-service*

  ?
 • 3 jaar garantie

Product hoogtepunten

 • Ozonproductie: 10,000 mg / uur
 • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
 • Geïntegreerd UV-licht
 • Vermogen: 110 W.
 • Timerfunctie tot 24 uur

 • Krachtige ozonproductie van 10,000 mg / uur
 • Snel en eenvoudig in te stellen
 • Heeft verschillende functies en programma's
 • Gemakkelijk te gebruiken dankzij afstandsbediening
 • Robuuste behuizing met handvat

Ozongenerator - 10,000 mg/h - 110 Watt - digitaal

De AIRCLEAN 10G ozongenerator van Ulsonix is ​​speciaal ontworpen voor professionele luchtbehandeling in gesloten ruimtes. Met de zeer efficiënte generator kan zelfs intense geurverontreiniging snel en effectief worden geneutraliseerd. Het krachtige ozonapparaat gaat verschillende soorten luchtverontreiniging tegen, het reinigt bijvoorbeeld van allergenen, schadelijke schimmelsporen, onaangename geuren van dieren of sigaretten. Daarnaast is de generator ook geschikt voor commercieel gebruik zoals autowerkplaatsen, voor binnenlucht- en gebouwrenovaties, in afval- en sanitaire ruimtes of in de hotelbranche.

Efficiënte luchtzuivering van de hoogste kwaliteit met de ozongeneratoren van Ulsonix

De AIRCLEAN 10G maakt indruk met zijn efficiënte ozonproductie van 10,000 mg / uur. De constante ozonproductie wordt gegarandeerd door de in de generator geïntegreerde UV-lamp. De ingebouwde ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de ozon in de kamer met een krachtige luchtcirculatie van 170 m³ / h.

Het luchtfilter dat aan de achterkant van de behuizing is bevestigd, vormt een aanvulling op de hoogwaardige luchtcirculatie door bescherming te bieden tegen vervuiling van de technologie en de levensduur van de ozongenerator te ondersteunen. Het luchtfilter kan indien nodig eenvoudig en zonder gereedschap worden vervangen.

De AIRCLEAN 10G maakt indruk met zijn eenvoudige bediening. Via het grote display en het 6-knops bedieningspaneel kunnen verschillende functies en ventilatieprogramma's worden geconfigureerd. De ventilatieprogramma's aanpassen aan individuele behoeften is kinderspel. In het geval van bijzonder lange taken, kan een continue werking worden ingesteld, maar deze mag niet langer zijn dan 12 uur. De meegeleverde afstandsbediening verhoogt het gebruiksgemak en de veiligheid bij gebruik van de ozongenerator.

De professionele luchtreiniger is ontworpen om bijzonder licht en compact te zijn, zodat hij snel en gemakkelijk kan worden vervoerd. De praktische handgreep aan de bovenkant van het apparaat maakt mobiel gebruik mogelijk. Bovendien ondersteunt de stabiele behuizing van gepoedercoat staal de levensduur van het apparaat. De 2,3 m lange voedingskabel biedt flexibiliteit en kan dankzij de geïntegreerde kabelhouder ruimtebesparend worden opgeborgen.

Hoe gebruik ik de ozon veilig? Ozon mag niet worden gebruikt in gesloten ruimtes waar geen mensen of huisdieren zijn. Niemand mag een kamer binnen gaan tot 2 uur na een ozonbehandeling. De ruimte moet na de behandeling ook 30 minuten worden gelucht. Adem nooit rechtstreeks vanuit een apparaat ozon in. Produceer alleen de hoeveelheid ozon die overeenkomt met de grootte van de kamer. Zorg dat er geen brandbare gassen of explosieve materialen in de buurt van de ozongenerator zijn. Dit apparaat maakt ook gebruik van UV-licht, waaraan mensen, huisdieren en planten niet direct mogen worden blootgesteld. UV-straling kan brandwonden aan de huid of ogen veroorzaken; bescherm uzelf en uw omgeving tegen directe UV-straling. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies op.

Download een waarschuwingsbord voor ruimtedesinfectie.

Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek door de Poolse staatsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling kan zijn op conventionele desinfectiemethoden en biologische vervuiling kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Download PDF

Model
AIRCLEAN 10G
Staat
Nieuw
Materiaal
Gepoedercoat staal
Prestaties
110 W
Spanning
230 V / 50 Hz
Ozonkracht
10,000 mg/h
UV-lamp
118 mm, 4 W, 254 Nm
Ventilator
170 m³/h
Functies
Automatische uitschakeling
Ventilatieprogramma's
Continu gebruik (niet langer dan 12 uur)
Kabellengte
2,3 m
Afm.: (LxBxH)
32 x 18 x 30 cm
Gewicht
4,22 kg
Verzendafm.: (LxBxH)
38 x 24,5 x 35 cm
Verzendgewicht
4,9 kg
Technische tekening
Handleiding
Leveromvang
 • - AIRCLEAN 10G ozongenerator
 • - luchtfilter
 • - Afstandsbediening
 • - Informatiebord
 • - Handleiding

Ozon lexicon

1. Wat is ozon?

Ozon (ook wel O3 of trioxide genoemd) is een molecuul dat uit drie zuurstofatomen bestaat. In de stratosfeer beschermt het alle wezens op aarde tegen schade door ultraviolet (UV) straling. Ozon is een extreem reactief molecuul en reageert daardoor gemakkelijk met stoffen zoals ammoniak, dat onaangename geuren kan voorkomen.

2. Hoe werkt een ozongenerator?

Bij de meeste ozongeneratoren wordt de lucht aan de achterkant van het apparaat door een ingebouwde ventilator uitgezogen. In de binnenkant van de generator wordt de lucht met behulp van luchtfilters en een speciale UV-lamp van kiemen en bacterieën gefilterd. Uitsluitend wordt de lucht langs de ingebouwde kermaische platen geleid, waar de zuurstof door een elektrische ontlading in ozon wordt omgezet. Vanaf daar wordt de ozon via de voorkant van het apparaat in de kamer teruggevoerd.

3. Waarvoor worden ozongeneratoren gebruikt?

Ozongeneratoren zijn optimaal geschikt voor een verbetering of vernieuwing van de lucht in gesloten ruimtes. Door de reactiviteit van de ozon worden onangename geuren geneutraliseerd.

4. Veiligheidsmaatregel

Ozon is in hogere concentraties giftig en kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, daarom moeten meetregelen worden genomen om vrijkomen van ongeconcentreede ozon te voorkomen. Het apparaat moet alleen door gekwalificeerde personeel worden beheerd. Voor het meest effectieve gebruik word bovendien aanbevolen om de keramische platen van de ozongenerator om de 6 maanden te verwisselen. Het merk Ulsonix biedt u qualitatieve hoggwaardige service en verzorging van reserve onderdelen door heel Europa. De geschikte onderdelen voor dit apparaat vindt u natuurlijk ook in onze webshop!

5. Opmerking over slijtagedelen:

De keramische plaat in het apparaat die nodig is voor ozonbehandeling is een slijtvast onderdeel en moet regelmatig worden vervangen. Voor het meest effectieve gebruik van de generator raden we de keramische platen aan:

  • - elke 6 maanden vervangen bij intensief gebruik (meer dan 8 uur / dag),
   - om de 12 maanden te vervangen bij normaal gebruik (4 tot 6 uur / dag),
   - moet elke 18 tot 24 maanden worden vervangen als het zelden wordt gebruikt (minder dan 4 uur per dag).
 • Slijtagedelen vallen niet onder de garantieperiode van het apparaat, overeenkomstige keramische platen zijn te vinden in onze online winkel.

  Zijn er tests die de effectiviteit van ozonbehandeling met ulsonix-apparaten bevestigen?

  Ja, we hebben de resultaten van tests die zijn uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid), die de ulsonix-apparaten in augustus 2020 heeft onderzocht. Deze tests bevestigden dat ozonbehandeling biologische verontreinigingen kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare en gemakkelijk over het hoofd geziene locaties.

  In onze winkel vindt u geschikte vervangende filters. Selecteer eenvoudig de categorieën "Industriële benodigdheden> Ozongeneratoren" of gebruik onze zoekfunctie.

  De generatoren kunnen in kantoren worden gebruikt, er is geen gevaar voor de techniek. Tijdens het schoonmaken mogen er echter geen mensen in de kamer zijn.

  Hoe lang gaat het luchtfilter mee? Kan het onder water worden schoongemaakt?

  Het hangt af van de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin het apparaat werkt. Het filter kan onder water worden gewassen, maar moet daarna goed worden afgedroogd.

  Schakelen de ozonators automatisch uit bij gebruik van de timer?

  Ja, ze gaan automatisch uit als de timer stopt.

  Hoe moet ik de ozonisatietijd aanpassen met behulp van de timer in de serie met het display? De handleiding bevat alleen informatie over het automatische programma.Hoe lang moet ik de ozonator instellen om er zeker van te zijn dat deze effectief zal zijn?

  In de serie met display zijn alle programma's voorgedefinieerd - u kunt de ozonisatietijd / pauzetijd / aantal cycli vrij wijzigen. De mate waarin de ozonator moet worden ingesteld, hangt af van het ruimtevolume en de capaciteit van de ozonator. De tabel met de keuze van de tijd afhankelijk van de capaciteit van het volume staat in de handleiding.

  Geldt de informatie over het elke zes maanden vervangen van de keramische plaat voor alle ozonators? Hoe vaak moet ik de lamp vervangen?

  Dit is een indicatieve periode. De vervanging van de tegel is afhankelijk van de gebruiksfrequentie. De lamp moet worden vervangen wanneer deze niet meer werkt. Het heeft een bruikbare levensduur van ca. 7,000 u.

  Werken alle ozonators op keramische platen? Heb je een model dat alleen werkt op een UV-lamp?

  Zo een model hebben we niet. Alle ozonators hebben keramische platen om ozon te genereren. Wanneer de ozongeneratie wordt gestart, wordt ook de lamp gestart. Het is niet mogelijk om alleen de lamp te starten.

  Heeft de ECO-serie naast de lamp ingebouwde platen?

  De ECO serie heeft geen lamp. Modellen uit de ECO-serie hebben een timer in plaats van digitale bediening en geen lamp. Elke ozonator heeft keramische platen voor het genereren van ozon.

  Hoe ingewikkeld is het om slijtdelen te vervangen?

  Het luchtfilter kan door iedereen eenvoudig worden vervangen. Het vervangen van keramische platen is echter geen eenvoudige handeling en moet worden uitgevoerd door een persoon met ervaring en autorisatie.

  Hoe moet ik de efficiëntie van de ozonator kiezen voor de capaciteit van de kamer? Voor welke capaciteit is deze 5g, 7g, 10g, 15g en 20g geschikt?

  In de handleiding staat een tabel. Het belangrijkste hierbij is dat ozonators met een grotere efficiëntie in grote ruimtes en sneller kunnen werken (het reinigingsproces kost minder tijd).

  Is het waar dat de ozonator zo hoog mogelijk moet worden geplaatst voor meer effectiviteit?

  Omdat ozon zwaarder is dan lucht, is het aan te raden de ozonator zo hoog mogelijk te plaatsen en niet op de vloer.

  4 Gebaseerd op 4-recensies

  Sorteer op...

  Laat een beoordeling achter (5 sterren is het hoogst, 1 is het laagst)
  Klik op de link die naar uw e-mailadres is gestuurd en bevestig uw mening! Na verificatie wordt het gepubliceerd.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Beoordeling door DomWar (6 dec. 2021)
  Beoordeling door DomWar (6 dec. 2021) Bullshti not a company

  My order went missing

  expondo experts reply 10 mrt. 2022

  Thank you for your feedback, we are constantly working to improve our products and service.

  Beoordeling door Sergio (29 okt. 2021)
  Beoordeling door Sergio (29 okt. 2021) Sistema di avvio migliorabile per maggiore sicurezza

  Premendo il tasto “TIMER” l’ozonizzatore si avvia immediatamente per cui le regolazioni di durata dell’accensione avvengono con emissione di ozono in corso esponendo l’operatore a rischio di respirazione.
  Sarebbe opportuno e più sicuro che l’emissione dell’ozono iniziasse a fine della programmazione del timer. Questa anomalia è presente anche quando si agisce sui programmi pre impostati.N

  Beoordeling door Marek Ševčík (6 apr. 2020)
  Beoordeling door Marek Ševčík (6 apr. 2020) Spokojenost

  Jsem spokojen. Zpočátku moje sestra nedokázala správně nastavit režim a tak přístroj jel celou noc a v důsledku toho patrně vydesinfikoval cele středisko. Jsem rád,že mám slušný přístroj ,na který se mohu spolehnou....v době COVID 19 je to zvláště důležité jak pro nás,tak pro naše klienty

  Beoordeling door Jan Procházka (20 feb. 2020)
  Beoordeling door Jan Procházka (20 feb. 2020) Ozonový generátor 10g

  Dle odborné konzultace prodejce mi byl doporučen tento výrobek. Funguje naprosto bez problému. Plní svou funkci. Kvalitní provedení se zárukou. Levnější modely od neznačkových čínských výrobců se dle mého názoru vůbec nevyplatí.

  expondo expert

  Nog niet zeker?

  Onze experts staan klaar om u te helpen!
  020 3690 780
  ma - vr 09:00 - 17:00
  Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal
  In plaats van: 179,00 €
  149,00 €
  Prijzen incl. btw en incl. verzendkosten
  Luchtfilter voor Ulsonix AIRCLEAN
  14,99 €
  Prijzen incl. btw en incl. verzendkosten
  Dit item
  • Ozonproductie: 10,000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 110 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal

  Ozongenerator - 10.000 mg/h - 110 Watt - digitaal

  (4)
  In plaats van: 179,00 € 149,00 €

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  • Ozonproductie: 10,000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 110 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur
  • Ozonproductie: 7.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 98 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  Ozongenerator - 7.000 mg/h - 98 Watt - digitaal

  Ozongenerator - 7.000 mg/h - 98 Watt - digitaal

  (3)
  In plaats van: 179,00 € 99,00 €

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  • Ozonproductie: 7.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 98 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur
  • Ozonproductie: 20.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 205 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

  Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

  (5)
  219,00 €

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  • Ozonproductie: 20.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 205 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur
  • Ozonproductie: 20.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 205 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

  Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

  (1)
  329,00 €

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren.

  • Ozonproductie: 20.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 205 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur
  • Ozonproductie: 15.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 160 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren

  Ozongenerator - 15.000 mg/h - 160 Watt - digitaal

  Ozongenerator - 15.000 mg/h - 160 Watt - digitaal

  (2)
  219,00 €

  Wegens beperkingen in verband met de verkoop van UV-C-lampen kunnen we dit product niet naar België leveren

  • Ozonproductie: 15.000 mg / uur
  • Luchtcirculatie: 170 m³ / uur
  • Geïntegreerd UV-licht
  • Vermogen: 160 W.
  • Timerfunctie tot 24 uur