Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20390001

|

Model: 93118591

Tweedehands UV-sterilisator - 55 l - Roestvrij staal

€ 869,00 € 1.079,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • effectief - UV-C - licht desinfecteert bacteriën en virussen met een efficiëntie van 99,99%
  • duurzaam - UV-lampen hebben een levensduur tot 3.000 uur of 1.000 toepassingen
  • veilig - UV-C - licht gaat uit als de deur wordt geopend, gebruik zonder ozon
  • stabiel - 55 oliehoudende, UV-bestendige en onderhoudsvriendelijke behuizing gemaakt van Roestvrij staal, binnenvoering ook gemaakt van Roestvrij staal
  • precies - de duur van de UV-applicatie kan worden gecontroleerd met de timer van 1-60 min en het LED display

PRODUCTOMSCHRIJVING

De veilige UV-sterilisator voor uw veiligheid en die van uw klanten

Maak uw kantoor, uw schoonheidssalon of uw hotel een stuk veiliger en bestrijd bacteriën en virussen met de UV-sterilisator van Tungsram. Of het nu gaat om meerdere kleine of grote objecten: in de UV-sterilisator virussen en bacteriën op de oppervlakken worden effectief bestreden met UV-C licht met een efficiëntie van 99,99%. Een sterilisatie uitvoeren met het apparaat van Tungsram is uiterst eenvoudig en veilig. Er komt geen ozon vrij en de reiniging vindt plaats in een veilige container.

Effectief en veilig in gebruik - de compacte UV-sterilisator van Tungsram

De UV-lichtsterilisator is buitengewoon ruim en gebruiksvriendelijk. Met een volume van 55 l kunnen zelfs meerdere objecten tegelijk in het interieur worden geplaatst. Activeer het UV-C licht door de timer in te stellen op de gewenste duur van 1-60 min. In de regel heeft u slechts 5 minuten nodig voor een volledige reiniging! Het scherm LED geeft u een overzicht van de duur van de behandeling. De objecten worden uitgebreid bestraald met UV-C licht. Dankzij de reflecterende zijvlakken, doorlatende RVS roosters en de glanzende vloer wordt alles in het interieur grondig opgevangen door UV-licht.

De gebruikte UV-C - lampen hebben een bedrijfsduur van 3.000 uur of 1.000 toepassingen. Dit betekent dat de UV-sterilisator ook probleemloos ingezet kan worden voor continu gebruik in grote hotels of voor het schoonmaken van kantoorinterieurs.

De compacte tafelbladconstructie van de UV-sterilisator is zeer stabiel en kan optimaal worden uitgelijnd met de stelpoten. De buitenbekleding en het interieur van Roestvrij staal blijken extreem duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Net als de behuizing is de deur met kijkvenster ondoordringbaar voor UV-C - licht, bij het openen van de deur wordt de UV-C - straling automatisch uitgeschakeld. Dit maakt het apparaat uitermate veilig voor de gebruiker.

UV-licht heeft een steriliserend effect dat alle bacteriën, ziektekiemen en virussen vernietigt met een efficiëntie van 99,99% op het oppervlak van de apparatuur. De applicatie is niet alleen moeiteloos dan met reinigingsmiddelen of met warmte, maar ook veel zachter. Zelfs gevoelige objecten, zoals touchscreens, kunnen er betrouwbaar mee worden gesteriliseerd. Omdat u voor sterilisatie geen chemische stoffen of ozon nodig heeft, is de vorm van reiniging bijzonder milieuvriendelijk. Of het nu gaat om niet-medische hulpmiddelen in klinieken of voor objecten in hotels, bars, kantoren of op tentoonstellingsruimten, het spectrum voor het gebruik van het apparaat is zeer divers en effectief in de strijd tegen ziekteverwekkers.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews