Trustpilot
(6) Reviews

Wi-Fi weerstation

€ 169,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030455

|

Model: SBS-WS-300

Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 169,00
€ 169,00
0%
€ 507,00
€ 160,55
5%
€ 845,00
€ 152,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Voorspellend — alarm voor kritieke weersomstandigheden kan worden ingesteld
  • WiFi — toegang tot online weerservices zoals Weather Underground, WeatherBug Community en Weather Cloud
  • Helder — Groot, kleurvolle LCD scherm met achtergrondverlichting
  • Uitgebreid — externe weersensoren voor temperatuur, vochtigheid, regen, wind en helderheid
  • Helder — pictogrammen voor weersvoorspellingen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

SBS-WS-300

Verrassend goed! Moeilijk om de handleiding online te vinden. Een papieren d:o zou goed zijn. Ik heb de app "Ecowitt.net" gedownload. Dan heb ik zowel de 7 inch ontvanger aan de binnenmuur als de app in mijn android. U heeft toegang tot meetgegevens van een jaar terug in de tijd. 1 dag, 1 week, enz. Onder ‘kaart’ zie je de gegevens van andere gebruikers.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

zoals verwacht.....

Het is goed........

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

SBS-WS-300

Ik ben er helemaal tevreden mee, helaas moest ik het installeren zonder de gebruikershandleiding, omdat het pakket alleen een veiligheidsinformatieblad bevatte, maar toch was de installatie relatief eenvoudig. Ik vroeg de beschrijving (gebruikershandleiding) op bij Expondo en ontving deze in pdf. Wat ik heb geprobeerd: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt en allemaal meteen verbonden. Ik raad iedereen Ecowitt-registratie aan, want in tegenstelling tot andere sites wordt hier ook de interne temperatuur opgeslagen. Ik heb het in Hongarije besteld en het kwam binnen 3 werkdagen aan. Het display werkt ook met een (ontvanger)batterij, maar in dit geval gaat het display na enkele seconden in de "slaapmodus" en stopt de achtergrondverlichting. Over het algemeen is het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Goed weerstation met nauwkeurige waarden

Zeer goed weerstation. Ik vind het heel goed dat je de waarden zoals temperatuur, luchtvochtigheid etc. kunt kalibreren en de waarden overeenkomstig kunt aanpassen. Anders is het instellen heel eenvoudig en spreekt het voor zich. Het enige nadeel is misschien dat het display niet vanuit alle hoeken kan worden gelezen. Maar dat kan.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Steinberg weerstation-met-wifi-draadloos-13-meetmogelijkheden

Werkt goed! Zowel thuis als op het netwerk eenvoudig aan te sluiten

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Leuk station, maar...

Het station is zeer solide gebouwd. Helaas is er geen paal of iets dergelijks waar je hem aan kunt bevestigen. De bijgevoegde instructies zijn volkomen nutteloos omdat ze niets zeggen over het instellen van het station, de instellingen of het registreren bij de verschillende goksites met stations op internet. Met een beetje rust en tijd kun je de installatie voltooien. De metingen lijken behoorlijk nauwkeurig te zijn. De grafische weergave van het huidige weer (zon, helder tot bewolkt, regen, enz.) bevriest zo nu en dan en kan alleen weer werkend worden gemaakt door het uit en weer aan te zetten (of natuurlijk door uit het raam te kijken). .). De geadverteerde instelbare weersvoorspelling heb ik nog niet gevonden, maar dat kan ook aan het ontbreken van instructies liggen. De buitensensor moet zo vrijstaand mogelijk worden geïnstalleerd, anders worden de gemeten waarden vertekend. Vooral licht en wind zijn erg gevoelig. En je moet ook de borgschroeven van de windturbine en de windrichtingpijl gebruiken, anders vliegen ze weg. Zoals ik al zei: instructies zouden erg leuk zijn!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht