Item: EX10030578

|

Model: SBS-DW-50VA

Digitaal Precisieweegschaal - 50 g - 0,005 g / 50 g - ø 60 mm - windscherm

€ 49,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Nauwkeurig - meetbereik tot 50 g met een nauwkeurigheid van ± 0,005 per 50 g, de afneembare hoes beschermt gevoelige te wegen objecten en verbetert de meetresultaten
  • Flexibel - dankzij talrijke functies en weegeenheden
  • Eenvoudig - gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en dankzij deksel gemakkelijk veilig op te bergen
  • Optimaal - eenvoudig af te lezen dankzij het LCD-display met achtergrondverlichting
  • Duurzaam - dankzij roestvrijstalen schaalpan en robuuste kunststof (ABS) behuizing en bak

PRODUCTOMSCHRIJVING

De nauwkeurige precisieweegschaal met talrijke functies en weegeenheden

Met de precisieweegschaal met windscherm van Steinberg Systems kunt u nauwkeurig en gemakkelijk het gewicht van goud, munten, edelstenen, thee, kruiden en nog veel meer meten. Dankzij de stevige behuizing is de digitale zakweegschaal altijd goed beschermd tegen krassen en stoten en kan hij gemakkelijk in elke zak worden opgeborgen. Naast mobiel gebruik is de mini weegschaal ook ideaal voor gebruik in scholen, juwelierszaken, laboratoria of keukens. Precieze weegschalen voor andere toepassingsgebieden en hoogwaardige industriële apparatuur vindt u in het productassortiment van Steinberg Systems.

De digitale precisieschaal met indrukwekkende meetnauwkeurigheid

Met een hoge nauwkeurigheid van 0,005 g meet de digitale precisieschaal elk gewicht tot 50 g. De resultaten worden binnen 2 seconden weergegeven in stappen van 0,001 g elk. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen uit de twee eenheden g, tl, gn, oz, ozt, dwt, ct voor uw metingen. Naast de talrijke eenheden biedt de elektronische precisieweegschaal een verscheidenheid aan functies, waaronder nulstelling, zelfkalibratie, tarra, eenheidswijziging en automatische uitschakeling, evenals een functie voor het tellen van individuele objecten. Het weegoppervlak met een diameter van 60 mm is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, gemakkelijk schoon te maken en in combinatie met de ABS-kunststof behuizing bijzonder duurzaam. Een weegplateau - eveneens gemaakt van ABS - is bij de levering inbegrepen.

De 10 mm hoge verlichte cijfers van het LCD-scherm maken de waarden vrij gemakkelijk af te lezen, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Twee symbolen op het display van de precisieweegschaal waarschuwen voor overbelasting en lage batterijstatus. Dankzij het lichte gewicht, robuuste scherm en een batterijduur tot 6 uur, kan het compacte apparaat overal worden gebruikt, onafhankelijk van de stroomvoorziening.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN