(1) Beoordeling

Item: EX10020145

|

Model: S-LS-23

LCD-scheider met UV-lamp - 8" schermreparatie - 370 W - USB-poort

€ 149,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • hoge veelzijdigheid - werkoppervlak tot 8 inch
  • veilige en stevige grip dankzij de vacuümgrijper
  • optionele temperatuurregeling
  • UV-lamp om de gerepareerde schermen te genezen
  • intuïtieve bediening via een overzichtelijk bedieningspaneel met led-display

PRODUCTOMSCHRIJVING

LCD-scheider met UV-lamp

De STAMOS Soldering LCD Separator is een onvervangbaar apparaat voor schermreparaties, zoals mobiele telefoons, smartphones of tablets. Het model S-LS-23 is ideaal voor elektronische werkplaatsen, telefoniediensten, maar ook voor doe-het-zelf- en hobbywerkplaatsen. Hij is uitgerust met een verwarming, een grijper en drie temperatuurstanden. Een digitaal display verhoogt het werkcomfort.

De snelverwarmer levert 370 W. Een vacuümzuigplaat (vacuümgrijper) stelt u in staat om het reparatiegereedschap op het werkoppervlak te houden dankzij 14 W en een zuigkracht van 0,05 Mpa. De smartphone zit op een speciale rubberen mat die is opgenomen in de STAMOS Soldering Kit. Je hebt geen gereedschap nodig om vast te zetten.

De temperatuurregeling is gebaseerd op drie modi: 50, 80 (aanbevolen) of 120 °C, zodat de gebruiker deze kan aanpassen aan de specificiteit van het scherm. De geselecteerde waarde van de LCD-scheider wordt aangegeven door de LED op de voorkant van de schermscheider en de temperatuur op het digitale display.

De 5V USB-poort, ook geïnstalleerd in het voorste deel van de LCD-verwarmer, maakt de aansluiting van compatibele apparaten mogelijk. Op het grote, hoogwaardige aluminium werkblad werk je met apparaten met een maximale diagonaal van 8 inch.

Een lade met een 16W UV-lamp die aan de zijkant van het scheidingsscherm is bevestigd, wordt gebruikt om het gemonteerde LCD-scherm uit te harden. De timerfunctie zorgt ervoor dat de uithardingstijd wordt ingesteld op 15 of 30 minuten. De waarde is zichtbaar op het LED-display van het bedieningspaneel.

Het merk STAMOS Soldering biedt een LCD-scheider die kan worden gebruikt bij de reparatie van aanraakschermen zoals smartphones, tablets, enz. Het model S-LS-23 is een onmisbare hulp voor elektronicaserviceproviders, reparatiewerkplaatsen en doe-het-zelf-werkplaatsen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

20.05.2019

Excellent product